Haberler

Türel'den Budak'a "İnsan Odaklı Proje" Göndermesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili adayı ve ATSO eski Başkanı Çetin Osman Budak’ın " Hizmetler insan odaklı değil" açıklamasına Menderes Türel’den cevap geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili adayı ve ATSO eski Başkanı Çetin Osman Budak'ın " Hizmetler insan odaklı değil" açıklamasına Menderes Türel'den cevap geldi. Türel, " Bizim yaptığımız kavşaklar, bizim yapacağımız limanlar, havaalanları, bizim yapacağımız hızlı tren insan odaklı değilmiş. Soruyorum kendisine, kavşaklarımız açıldı. O kavşakların üzerinden hiç kendi geçmedi mi acaba? Geçmeyecek mi? O zaman sen kendini insan yerine koymuyor musun? Kendini insan yerine koymuyor olabilirsin ama milleti insan yerine koymuyor olmanıza izin vermeyiz. Zaten CHP zihniyeti geçmişte de millete bidon kafalı göbeğini kaşıyan adam gibi sözlerle hakaret ettiği için millet cevabını sandıkta defalarca verdi. Yarın yaptığımız havalimanlarına Çetin Budak kendisi gelip inmeyecek mi ' Bu havaalanından istifade ederken bu insan vasfını kendine yakıştıramıyor mu' Çok yazık, çok ayıp. Bizim yaptığımız her proje insan odaklıdır."" dedi.

MÜSİAD'ın düzenlediği, 'Beşinci Ekonomi Ajandası'nda konuşan Başkan Türel, aslında siyasi nezaketi elden bırakmak istemediklerini,ancak yapılan açıklamalara da bir cevap vermeleri gerektiğini belirterek Çetin Osman Budak'ı halen ATSO Başkanıymış gibi davranmakla suçladı. Türel "Seçim döneminde projelerin konuşulması gerekirken nezaketsiz açıklamalar ve itibarsızlaştırma çalışmaları bizi üzüyor. Sayın Budak Ticaret odasında benim yanımda çok staj yaptı. ve o staj işe yaradı başkanlığa kadar yükseldi. Ama siyasetteki stajını yanlış adreste yapıyor. Kendi adıma hayıflanıyorum, Ticaret Odası politikasını zamanında iyi öğretmişim ama siyasi yaşamda da bir şeyler öğretmem gerekiyormuş. Acaba bende de kusur var mı? diye düşünüyorum, keşke siyasette de çıraklık dönemini benim yanımda yapıyor olsaydı. Böyle yanlışlar yapmazdı belki" diye konuştu.

FİNİKE DEVLET HASTANESİ AÇIKLAMASI

Türel konuşmasında Finike Devlet Hastanesi ile ilgili yayınlanan haberlere de değindi. Başkan Türel, Finike'ye kazandırılacak devlet hastanesinin bile eleştirilmeye çalışıldığını ve kamuoyunun yanıltılmak istendiğini söyledi. Haberin baştan sona yalan yanlış bilgiler ile hazırladığını ileri süren Türel, kamuoyunu bilgilendirmek yerine yanıltma yolunu tercih eden bu yayın organının, hiç araştırmadan "Arazinin Sağlık Bakanlığı'na devredilmeden çalışmaların başladığını" iddia ettiğini söyledi. Gazeteye açıklama gönderdiklerini ve Arazinin 2013 yılında ücreti karşılığında satın alındığını hatırlatan Türel "420 bin TL'ye Karayolları Bölge Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı'na orayı satalı aylar oldu, seneler oldu. Bunu bilmeden bir kere yalan yazıyorlar. İhale sürecinde zaman kaybetmeyelim diye, Sağlık Bakanlığı'nın bize yazdıkları yazı çerçevesinde oranın yıkımlarını Büyükşehir olarak biz gerçekleştiriyoruz" dedi.

Konuyla ilgili, gazeteye görüş belirten Çetin Osman Budak'a da seslenen Türel "Söz ağızdan çıkıncaya kadar, sizin esirinizdir, ağızdan çıkınca siz sözün esiri olursunuz. Allah'a şükürler olsun biz, ağzımızdan çıkan hiçbir sözün, esiri olmadık, hep onun gereğini yerine getirdik. Ama yalancı olunca o zaman sözün esiri olmaktan kurtulamıyorlar" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Çetin Osman Budak Menderes Türel Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title