Haberler

Turan Oyunu Lapseki'de Kullandı

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, referandum için oyunu Lapseki Hüseyin Akif Terzioğlu Anadolu Lisesi'nde kullandı.

AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve partililer eşliğinde okula gelen Turan, sandık görevlilerine 'kolay gelsin' dileklerini ilettikten sonra 1024 no'lu andıkta oyunu kullandı. Turan çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bugün Türkiye'mizde demokrasinin bir gereği olarak oyumuzu kullandık. Ülkemiz için en iyi sonuçlar çıkmasını ümit ediyorum. Şimdiye kadar Çanakkale'mize somut hiçbir sorunun olmadığını duymak bizim için büyük bir mutluluk kaynağı. İstiyoruz ki; sandık sonuçlarına kadar, sayımı alıncaya kadar hiç kimsenin endişe duyacağı bir ortam olmaksızın sonuçlarının alınacağı, demokrasimizin bir sayfasını daha açmış ardından sonuçlanmış olduğunu düşünüyoruz. Tüm sandık başkanlarımıza sandıkta görev yapan müşahitlerimize teşekkür etmek istiyorum. Kampanya boyunca büyük bir gayret sarf eden tüm teşkilatımıza, vekilimize, il başkanımıza, ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, il genel meclis üyelerimize, mahalle başkanlarımıza, köy başkanlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın teşekkürü hak ettiklerini düşünüyorum. Büyük bir mesai harcadık, büyük bir gayret sarf ettik. Bugün itibariyle kampanyamız sona erdi. Artık söz de karar da millettin. Millet ne derse o olacak. Çıkan sonuca saygı göstereceğiz. Bütün sandıklarda her partinin temsilcisi olması teknolojinin çok gelişmiş olması her türlü sonucun derhal merkeze iletilmiş olması çok daha seri ve çok daha tartışmasız sonuç alacağımızın en güzel göstergesi. Ben tüm sandıklarımızı gezdim, her partinin temsilcisi var. Sıra, yoğunluk, gerginlik asla olmaksızın oylar kullanılıyor. Söz de karar da milletindir demenin tekrar bugün onurunu yaşıyoruz. Her şey gelir geçer, sel gider kum kalır. Dolayısıyla artık tartışmalar geride kalmıştır. Çıkan sonuca hep beraber saygı duyacağız. Ben Çanakkale'miz içinde ülkemiz içinde bu sonuçların hayırlı olmasını ümit ediyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Turan Çanakkale AK Parti Lapseki Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title