Haberler

Turan, İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Lapseki, Biga ve Çan’da bazı ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Lapseki, Biga ve Çan'da bazı ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan Lapseki'de doğup büyüdüğü sokakta komşularını gezdikten sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnafla uzun süre sohbet eden Turan, esnafın sorunlarını dinledi. Lapseki esnafından ülkenin geleceği için AK Parti'ye oy vermelerini isteyen Turan

"Ben Lapseki'nin evladıyım. 7 Haziran'dan sonraki süreçte hep birlikte olduk. Öncesinde de böyleydi. Seçimden seçime vatandaşı hatırlayan anlayışı asla kabul etmiyorum. Seçilir, tekrar Ankara'ya gidersek yine sık sık birlikte olacağız. Şahsi hiçbir beklentim yok. İstiyorum ki nasıl bu süreçte Lapsekimiz, diğer ilçelerimiz yatırımda ayağa kalktıysa bunları daha da artıralım. Çanakkale'ye AK Parti yakışır diyoruz. AK Parti burada ne kadar güçlü olursa, oyunu ne kadar artırırsa Ankara'da bizim elimiz o kadar güçlü olur. 1 Kasım'da Çanakkale'de 1. Parti olmak suretiyle bize bu yetkiyi vermenizi istiyorum. 7 Haziran'da vatandaşlarımızın eleştirdiği tüm eksikliklerimizi giderdik. Güçlü bir aday listemiz var. Somut taahhütler içeren beyannamemizi hazırladık. Seçimlerden sonra bir bir hayata geçireceğiz nasipse. Büyük kongremizi gerçekleştirdik. Sizlerden de bu değişimlerin olumlu yansımalarını bekliyoruz" dedi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Şen mahallede hemşehrileriyle bir araya gelen Turan vatandaşlarla birlikte seçim sürecini değerlendirdi. 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin geleceği açısından öneminin altını çizen Turan, 5 aylık bir tecrübe sonrasında "Güçlü Hükümet mi? Koalisyon mu?" sorusuna milletin cevap vereceğini söyledi. Turan, "İçinde bulunduğumuz süreç, bölgemizdeki zor şartlar bize bugün güçlü iktidarı çok daha fazla gerekli kılıyor. 5 aylık süreci birlikte yaşadık. Muhalefet partilerinin anlaşılmaz tutumu birçok krize yelken açtı. Dışarıda bunca sorun yaşanırken içeride sorumsuz siyasetçilerin kaprisleriyle uğraştık. Bu belirsiz sürecin devamı, kalıcı hale gelmesi kendi ayağımızı prangalamamız anlamına gelir" dedi.

Turan, ardından Biga'da, Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret etti. Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sabri Kurt ve yönetimi, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur ve yönetimi ziyareti için Turan'a teşekkür ederken, seçimde başarı dilediler. 7

Haziran öncesinde gerçekleştirdikleri toplantıda Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın Biga'ya Araç Muayene istasyonu talep ettiğini hatırlatan Turan, artık Biga'da haftanın 6 günü hizmet veren Araç Muayene İstasyonu kurulduğunu, bu talebi yerine getirdiklerini belirtti. Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Ünal'ı da ziyaret eden Turan, çevre esnafla sohbet etti, sorunlarını dinledi. Ayrıca Turan pazar ziyaretinde yükü ağır olan teyzelerin pazar çantasını taşıdı.

Daha sonra Çan ilçesine geçerek, Çan Huban Kadınlar Kalesi Derneğini ziyaret edip dernek üyeleriyle görüşen Turan, daha sonra kahvehanelerde vatandaşlarla çay içerek sohbet etti. Son olarak Prestij caddesinde bulunan kafelerde oturan gençlerle buluşan Turan, gençlerin sıkıntılarını dinledi. Çan'ın damadı olmaktan gurur duyduğunu belirten Turan, "Burada akrabalarımız var. Sık sık gelir hemşehrilerimizle birlikte oluruz. Çan benim evim. Çan teveccüh gösterir damadını güçlü bir şekilde meclise gönderirse biz de Çan'a olan vefa borcumuzu gece gündüz hizmet ederek ödemeye çalışırız" dedi. AK Parti Seçim Beyannamesi'nde gençlere yönelik eğitim ve istihdam konusunda önemli yeniliklerin olduğunu hatırlatan Turan, "Beyannamede iş kurmak isteyene destek, çalışmak isteyen genç için de işverene teşvikler var. Siz yeter ki yenilikçi projeler üretin, devlet sizin arkanızda. Gençlerimiz için yaptıklarımızı herkes biliyor. Bunu bir adım daha ileri taşıyacağız. Gençler hem bugünümüz hem geleceğimiz. Ülke olarak bizi değerli kılan genç nüfusumuz. Bize düşen imkanları sunmak size düşen kendinizi donanımlı bir şekilde yetiştirmek" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Turan Çanakkale Ak Parti Biga Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title