Haberler

Turan, Gelibolu'da Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Gelibolu’da vatandaşlarla buluştu.

Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Gelibolu'da vatandaşlarla buluştu. Turan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Geçmiş dönemlerde yaşanan siyasi krizlere değinen Turan, "Bu ülke son 15 yıldır istikrarla, kısa zamanda tamamlanan projelerle tanıştı. Geçmiş dönemlere dönüp bir bakın. Tarihimiz siyasi krizlerden dolayı görevi biten hükümetlerle dolu. Bu ülke koalisyonlar ve siyasi krizlerden çok zarar gördü. İnsanlar maddi manevi kayıplar yaşadı. Bir gece batan bankalar, iflas eden esnaflar gördük. Bunlara son vermek için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini hayata geçirmek istiyoruz, sizlerden destek bekliyoruz" dedi.

Çok partili dönemden bu zamana kadar kurulan hükümetlerin yarıdan fazlasının bir yılın altında görev yaptığını belirten Turan, "Şu anda 65. hükümet görev yapıyor. Çok partili döneme geçeli 71 yıl oldu. Bu süre zarfında 35 hükümet 1 yılın altında görev yaptı. Bir yılda bu adam projeleri nasıl hayata geçirsin? Yetkililerin yerlerini öğrenene kadar, ekibi oturtana kadar 1 yıl geçer zaten. O yüzden tekrar bu tablolar yaşanmasın diye 17 Nisan sabahı güçlü hükümetlerin kurulacağı bir ülkeye merhaba diyeceğiz, buna inanıyoruz, sizlere güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyarete MHP İlçe Başkanı eşlik etti

Gelibolu programına MHP ilçe başkanının da eşlik ettiğine dikkat çeken Turan, "Biz MHP ile yol arkadaşı bu yola çıktık. MHP ve AK Parti olarak bu yolda beraber yol yürümekten de keyif alıyoruz. Bakın şu anda bize MHP Gelibolu İlçe Başkanımız da eşlik ediyor. Kimileri gibi yol arkadaşlarımızdan utanmıyoruz, aksine bundan gurur duyuyoruz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Turan Çanakkale AK Parti Gelibolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title