Haberler

Turan, "Bu Hareketin Arkasında Millet Var"

Çanakkale’de kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti’nin 1’inci parti olması ve2 milletvekili çıkarmasın ardından AK Parti Çanakkale milletvekili Bülent Turan teşekkür turlarına çıktı.

Çanakkale'de kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti'nin 1'inci parti olması ve

2 milletvekili çıkarmasın ardından AK Parti Çanakkale milletvekili Bülent Turan teşekkür turlarına çıktı.

Seçim sonuçlarının ardından Çanakkale'de AK Parti 2 milletvekili çıkarırken, Turan teşekkür turları için Ezine, Ayvacık, Bayramiç ve Yenice ilçelerine gitti. İlçe ziyaretlerine İl başkanı Erdener Can, Milletvekili Ayhan Gider, Milletvekili Adayları Jülide İskenderoğlu ve Mehmet Özkurnaz'da katıldı.1. parti yapan hem de tek başına iktidarı getiren seçmen şükranlarını sunan Turan,"Milletimiz bizim Çanakkale'de, Türkiye'de ortaya koyduğumuz iddiamızı sahiplendi, bizi tek başına iktidara getirerek sahip çıktı. Bu seçimler birkez daha vatandaşın gündemi ile ekranlarda konuşulanların bir olmadığını gösterdi. Bir kez daha görüldü ki AK Parti milleti en iyi okuyan parti. Özellikle Çanakkale'de üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Bize oy versin vermesin tüm Çanakkale'nin vekili olacak, üstün gayret ve azimle çalışacağız. Seçimlerden önce bizi kastederek içimizden 5. parti çıkacağını iddia ettiler. Başbakanımıza, cumhurbaşkanımıza hakaretler edildi. Biz ise dedik ki milletimiz feraset sahibidir. Milletimiz bizi bilir, sığınacağımız tek liman milletimizdir hamdolsun böyle de oldu. İstikrar, güçlü hükümet bu ülkenin en önemli önceliği. Milletimiz içi boş vaatlere, koalisyon ihtimallerine geçit vermedi. Muhalefet partileri oylarını artıramadı hatta oyları eridi. Terörle arasına mesafe koyamayan partiye bir şey demiyorum. Milletimiz dersini verdi. Fakat bu ülkenin en köklü partileri CHP ve MHP son dönemde ortaya koyduğu siyaset toplum tarafından tepkiyle karşılandı. Bu bir mesajdır. CHP ve MHP'de lider sorunu var ve iki partinin seçmeni de bir değişim arzusu içinde. Partimiz 12. seçimden de yüzü gülerek ayrıldı.Hiçbir partiye nasip olmayacak bir başarı. Dünyada örneği yok. Bu hareketin arkasında millet var. Bu partinin rotasını millet çiziyor. Birlikte daha büyük başarılara yelken açacağız. Bize sahip çıktınız. Biz de sizi utandırmayacak hem Çanakkale'de hem de Türkiye'de 2023 hedeflerine ulaşmak için gece gündüz çalışacağız" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Turan Çanakkale Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title