Haberler

Turan Ailesinin Acı Günü

Bilecik’in Osmaneli İlçe Belediyesi’nde zabıta memuru olarak çalışan Ahmet Turan’ın annesi Hayriye Turan, kanser hastalığına karşı verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Bilecik'in Osmaneli İlçe Belediyesi'nde zabıta memuru olarak çalışan Ahmet Turan'ın annesi Hayriye Turan, kanser hastalığına karşı verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Bir süredir Bursa Devlet Hastanesi'nde tedavi gören anne Hayriye Turan (54), dün akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Üç çocuk annesi olan Hayriye Turan, İznik'in Elmalı köyünde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde toprağa verildi.

Hayriye Turan'ın cenaze merasimine; Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Osmaneli İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alaç, Osmaneli PTT Şubesi Müdürü İbrahim Tezgör, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Hakan Özkan, MHP İl Genel Meclis üyesi Orhan Uğur, Osmaneli Belediyesi birim amirleri ve personeli ile Turan ailesi üyeleri, eş, dost ve akrabaları katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bursa Devlet Hastanesi Osmaneli Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title