Haberler

Turabi: Para İçin Bir Sene Aç Kalırım

Güncelleme:

'Survivor All Star'ın birincisi Turabi Çamkıran, "Yeniden çağırsalar yine yarışırım. O parayı normal hayatta kazanamazsın. Değil dört ay bir sene aç kalırım." dedi

'Turbo' lakaplı Turabi Çamkıran, geçen seneki 'Survivor' şampiyonluğundan sonra son 10 yılın en iyilerinin katıldığı 'Survivor All Star'da birinci olarak hafızalara kazındı. Adadaki macerasından sonra hayata adapte olmaya çalışan Çamkıran'ın tek hayali oyuncu olmak.

İşte Turabi'nin bir dergiye verdiği röportajdan satır başları...

'Survivor' ve 'Survivor All Star' yarışmalarında iki defa üst üste birinci oldunuz. Nasıl bir duygu?

Çok güzel ve gurur verici... Odamda kupayı her gördüğümde heyecanlanıyorum.

130 gün Dominik Cumhuriyeti'nde kaldıktan sonra normal hayata alışabildiniz mi?

İlk 'Survivor'dan çıkınca 4-5 ay kendime gelemedim. Tam kendime geldim derken bir telefon 'All Star' dediler. Bu defa daha uzun ve zor geçti. Yarışma biteli iki ay oldu ama daha yeni kendime geliyorum. Bir ay sonra eski Turabi olurum.

Son şampiyon olarak 'Survivor All Star' risk değil miydi?

Gitmem riskti. Şampiyon olamazsam, son şampiyonluk da elden gidecekti. Kaybedecek çok şeyim vardı. Kazanırsam akıllarda kalacaktım ve kazandım.

Finaldeki rakibiniz Merve Aydın oylamada öndeyken babasının konuşmasından sonra ibre size döndü. Siz ne düşünüyorsunuz?

Herkesin Merve'nin babasına yüklenmesine çok üzülüyorum. Kızının iyiliği için konuştu. O da kızının şampiyon olmasını isterdi. 4.5 aylık bir yarışmanın sonucunda oy attılar. O anlık bir şey değildi.

Final gecesinden sonra ilk ne yaptınız?

Bal, kaymak, pide ve çay içtim. Adada tek hayalimdi.

Başarılı olmanıza neler katkı sağladı?

Ön hazırlığı iyi yaptım. Alt yapım sağlamdı. Bir de çok hırslıyım. Yokluktan geldiğim için ne demek olduğunu biliyordum. Önüme iyi fırsat geldi. Yenilmeye de tahammülüm yok.

Bir daha 'Survivor' yarışmasına katılır mısınız?

Kesinlikle giderim. Hayat tarzım yarışmak. Bu yaşıma kadar çalıştım, 'Survivor'daki paraları göremedim. Kimse yarışma ruhu için gidiyorum demesin. O parayı normal hayatta kazanamazsın. Değil dört ay, bir senede aç kalırım.

Demet Akalın'ın desteği için neler diyeceksiniz?

Demet ablamı çok severim. Ailemden daha çok desteklemiş. Demet ablam ve eşi Okan ağabeyle telefonla konuşuyoruz. Demet abla bu dönem çok yoğun görüşemiyoruz.

Hayatınızda biri var mı?

Şu an hayatımda kimse yok. Bir kadın çıkıp eşekten düşmüşe çevirirse yok demem. İlişkide duygusal ve romantik biriyim. Sevdiğim kadını kıskanırım. Sadece benim olur.

'TEK DÜŞÜNCEM OYUNCULUK'

Sakalınızı daha kesmemişsiniz?

4.5 ay sakallı olduğum için birden kurtulmak istemedim. Hem bakarsın bir dönem dizisinden teklif gelir. (Gülüyor) Kısayı uzatamayız ama uzunu kısaltırız. Dönem dizilerinde oynamayı çok istiyorum.

Adınız 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' dizisiyle anılıyor. Rol alacak mısınız?

Öyle bir teklif yok. 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' dizisinde rol almak istediğimi söyledim. Artık dizilerde oynamak istiyorum. Oyuncu koçlarından destek alıyorum. eğitim alıp ustaların yanında pişerek bu işi yapmak istiyorum. Teklifler var ama birden bire parlayıp sönmek istemiyorum. Güzel bir işte olmayı amaçlıyorum.

Spor salonu açacaktınız. O fikriniz devam ediyor mu?

Her zaman spor salonu açma hayalim var. Güzel bir yer araştırıp açacağım. Şu anda tek düşüncem oyunculuk.

Kazandığınız para ödülünü nasıl değerlendirdiniz?

İlkini babama verdim. İkincisinde bir ev aldım ve para bitti. İstanbul'da ev almak güzel para... Mersin'de Adana'da almaya benzemiyor. Hatta borca bile girdim. Acil bir 'Survivor' lazım...

Dışarıda çok büyük ilgi var. Nasıl karşılıyorsunuz?

O kadar ilgi var ki başka birisi olsa kafayı yer. Bu iş tehlikeli... Şöhret, insanın psikolojisiyle oynuyor. Sağlam karakterin yoksa, ne oldum delisi olabilirsin. İnsanlar kendilerini bende görüyorlar. Söylediğim sözler ve davranışlarımda kendilerinde bir şey buluyorlar. O yüzden de daha sıkı bağlandılar. Ailelerinden biri gibiyim. Görünce sarılıyorlar.

Sizi sevenler kadar sevmeyenler de var. Ne düşünüyorsunuz?

Ortada olmaktansa ya sevilmeyi ya da nefret edilmeyi severim. Sevilirsem kalbinde kalırım, nefret edilirsem aklında olurum.

Nefret edenler de olsun. Rengimiz belli olduğu içinde seven de olacak, sevmeyen de... Ortada kalmak daha kötü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dominik Cumhuriyeti Turabi Çamkıran Merve Aydın Star Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (72)

Tr:

Böyle Hayvanların sucu yok suc bunu tv ye çıkaran hayvanlada

24
3
yanıtYanıtla
rüzgarMobil-ANDROID:

turabiden nefret ediyorum

18
8
yanıtYanıtla
Vatan evladıMobil-IOS:

Şu lavuk u haber yapmayın

20
6
yanıtYanıtla
Cancağazım:

Turbo aynen devam baba hep kazan para

9
15
yanıtYanıtla
ADANALI:

BOŞ İŞLER. . LÜZUMSUZ ADAMA YAAA.

19
4
yanıtYanıtla
AllyMobil-IOS:

Ulan her Tv ye çıkan oyuncu olma hayali kuruyor. Bu erkek bozuntusunu da moda ettiniz ya

22
1
yanıtYanıtla
Delikanli:

Para icin birak ac kalmayi herseyi yaparsin.yaptinda biliyoruz direk danslarini

20
3
yanıtYanıtla
CeydaMobil-IOS:

HELAL SANA TURABİ !!!!

9
14
yanıtYanıtla
faruk demitMobil-ANDROID:

kironun teki hoduk

18
5
yanıtYanıtla
ELA:

TURBONUN KASLARI ÇOK HOŞ KENDİDEDE Bİ ÇEKİCİLİK VAR ÇÖZEMEDİM:)

5
17
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title