Haberler

Turabi Dizi Oyuncusu Oldu! Kertenkele'de Oynayacak

Güncelleme:

Survivor All Star şampiyonu Turabi Çamkıran, ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizilerinden Kertenkele'de bıçkın delikanlı Kara Kemal'i canlandıracak.

Geçen sene TV8'de yayınlanan Survivor All Star yarışmasının birincisi olduktan sonra ortalarda görünmeyen Turabi Çamkıran dizi oyuncusu oldu.

KERTENKELE'DE KARA KEMAL'İ CANLANDIRACAK

Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir'in paylaştıkları sevilen dizi, Kertenkele' nin oyuncu kadrosuna, 52. bölümden itibaren dahil olan başarılı isim Turabi Çamkıran bundan böyle, "Kertenkele" dizisinde "Kara Kemal" karakterine hayat verecek.


HAKSIZLIĞA DAYANAMIYOR

Dizide, meczup hoca Azmi Bulut'un oğlu rolünde ekranda yer alacak olan genç yetenek, cezaevinden yeni çıkmış, mahallenin bıçkın delikanlısını canlandıracak. Kimseden korkup çekinmeyen, ama babası höt dediğinde kediye dönen "Kara Kemal" adlı renkli ve komik bir karaktere hayat verecek olan Turabi, atarlı giderli, haksızlığa dayanamayan rolüyle, kahkaha tufanının aralıksız devam edeceği yeni bölümde, yer aldığı sahneleri ve diyaloglarıyla tam bir eğlence fırtınası estirecek.


"İLK DEFA BİR DİZİDE ROL ALIYORUM"

"Gerçek hayatta "baba" diye hitap ettiğim Selahattin Taşdöğen'in dizide babam rolünde olması beni çok mutlu etti" diyen Turabi Çamkıran, Kertenkele dizisi ile ilgili düşüncelerini şu sözleriyle anlattı; "Sert bir karakteri canlandırarak komedi oynamak benim için büyük bir şans. Kara Kemal karakteriyle seyirciyi hem eğlendirip hem de güldüreceğim. Bu rolü oynayacağım için, kendimi çok şanslı görüyorum. Canlandıracağım karakterin babasına olan düşkünlüğü, herkesi koruyor olması ve geri vitesinin olmaması tam olarak beni anlatıyor. Herkes tarafından sevilen, böyle güzel bir projenin içinde olmayı diziyi ilk seyrettiğim günden beri arzu etmiştim. İlk defa bir dizide yer alıyorum, fakat birbirinden usta oyuncularla beraber çalışmak bana ayrı bir güven duygusu veriyor. Böyle, muazzam bir oyuncu kadrosu olan güzel bir ekiple, harika bir projede olmaktan dolayı, çok mutluyum." diyerek düşüncelerini dile getirdi.




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Turabi Çamkıran Kara Kemal Timur Acar Star Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (49)

memleket kimlere kalmış:

bu kadar kaba sapa birinine oyuncu yaptılarya pes bu işin eğitimini alalara saygısızlık değilmi

26
9
yanıtYanıtla
Hedef 2023Mobil-IOS:

Yuh artık kim izler bin ya

30
4
yanıtYanıtla
erzMobil-ANDROID:

zaten bu diziyi sevmiyordum şimdi imkanı yok izlemem

27
4
yanıtYanıtla
eee:

bir daha o diziyi seyretmem bu adam''dam nefret ediyorum. . .

19
12
yanıtYanıtla
nuri:

dünyada kimsenin yüzüne bakmayacağı adam. bizim memlekette de bu adamlar prim yapıyor.

20
8
yanıtYanıtla
aydın:

bir dizi izliyordum artık hayatta izlemem. ne alaka o dizide

18
9
yanıtYanıtla
isim yokMobil-ANDROID:

bu buraya çıkartanı bulacaksın iyice bi....

15
8
yanıtYanıtla
Ben buldum:

Acun

yanıt6
yanıt4
Beton:

Yazacak yorum bulamadim.

20
3
yanıtYanıtla
türkoviç:

Akp döneminde ne kadar eğitimsiz, kaba saba alt seviye insan varsa; birileri ellerinden tutup, bir yerlere getirdi. Kısacası 14 yılda ayaklar baş oldu.

10
13
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title