Haberler

Turabi Çok Korkuttu! Oyun Bittiği Anda Yere Yığıldı

Güncelleme:

Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Turabi büyük bir kaza atlattı. Parkurun ortasında engele çarpan Turabi bir süre kendine gelemedi, arkadaşları yardıma koştu.

TV8'in sevilen programlarından olan Survivor'da dün akşam yine nefesler kesildi. Geceye Turabi'nin sakatlığı damga vurdu.

TURABİ KENDİNE GELEMEDİ

Survivor Allstar'ın 18 Haziran Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde Turabi büyük bir kaza atlattı. Parkurun ortasında engele çarpan Turabi bir süre kendine gelemedi.

Kaynak: Acunn.com / Komik - İlginç

Komik - İlginç Haberler

500

Yorumlar (7)

ZeynepMobil-IOS:

Bence survivor Yarışmasında en iyi oynayan ve en sevilen Merve aydın.??

16
28
yanıtYanıtla
ZeynepMobil-IOS:

Bence çok iyi oldu o turabi salağına

21
19
yanıtYanıtla
Gözlemci Mobil-IOS:

Yok birsey bu gıcık turabinin bugün yine tazı gibi koşucak ve oyunda alicak ve o kadar sert vurulmadı kırılacak kadar Turabinin bir oyunu yine bu inşallah elenen Gönüllüler olurda şu şımarık itici yalaka hilmicem elenir,Merve Aydın en iyileri kız hak ediyor Kıbrıs'ı ve Inşallah gider Kıbrıs'a

9
9
yanıtYanıtla
AKkoyunlar siziMobil-IOS:

AKP Lİ MALLAR İZLER BUNU ANCAK MAKARNA BEYİNLİLER

2
9
yanıtYanıtla
ErhanMobil-IOS:

Bu gönülüler cok miz mizlasiyor kaybedince,Turabi Kibrisi zaten garantilemis,herkesin arkasindan atip tutuyor,hep senaryo üretiyor baskasi hakkinda,hep arkalarindan konusup kötülüyor. Turabi artik bo olaylarla,sempati kazanip nasil puan toplarim olur.Hilmicemde yalaka,Oda cikisiyor,artist Gibi bos bos,begüm zaten,yüz metre arkadan gelir atamaz,nasil atamadim der yalandan aglar,sov yapar.Hasanida kendine benzettiler.Sahra bu begümden 10 Kat daha samimi daha dürüst daha delikanli,keske Sahra kalsaydi..Begüm elenmesi lazim.Sonra Hilmicem.

6
3
yanıtYanıtla
17-25 baykalMobil-IOS:

Ya bir turabidir tutturmuşsunuz başka haber yokmu??????

4
1
yanıtYanıtla
RazkonbMobil-IOS:

Imamın kayığına binersen görürsün anlatıda konyayıda

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title