Haberler

Tur Casillas'ın Ellerinde!

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında B.Dortmund, 3-0’ın rövanşında Real Madrid’i 2-0 yenmesine rağmen Devler Ligi’ne veda etti.

Yarı final bileti Chelsea'nin

B. Dortmund mucizeyi gerçekleştiremedi! Alman ekibi, Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında 3-0 rövanşında konuk ettiği Real Madrid'i 2-0 mağlup etmesine rağmen turnuvaya veda etti. Konuk ekipte süper yıldız Cristiano Ronald karşılaşmaya yedek kulübesinden başlarken, ev sahibi taraftarının da ateşli desteği ile ilk dakikadan itibaren atak bir futbol oynadı. 24. dakikada Pepe'nin hatasında savunma arkasına iyi sarkan Marco Reus, Casillas'ı da geçerek takımının ilk golünü kaydetti. İkinci golde ise genç yıldız yine sahnedeydi. Lewandowski'nin direkten dönen şutunu iyi takip eden Reus, farkı ikiye çıkaran golü kaydetti ve takımını soyunma odasına umutlu gönderdi.

Casillas direndi!

Karşılaşmanın ikinci yarısı ise adeta B.Dortmund ile Real Madrid kalecisi Iker Casillas arasında geçti! Yarı final için iyice umutlanan Sarı-siyahlılar, Real Madrid'in kalesini adeta ablukaya aldı. Grosskreutz'un altı pas içinden çektiği şutunda Iker Casillas kalesinde adeta devleşirken, 64. dakikada ise Mkhitaryan zoru başardı! 32 yaşındaki kaleciyi de geçmeyi başaran Ermeni yıldız, topu boş kale yerine direğe nişanladı ve karşılaşmada skor yine değişmedi. Uzatma dakikalarına kadar oyunun temposu hiç düşmezken, kalan dakikalarda mucizeyi gerçekleştirecek gol gelmedi ve karşılaşma D.Dortmund'un 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlanmasına rağmen Real Madrid adını yarı finale yazdıran ekip oldu.

B.Dortmund-Real Madrid karşılaşmasının detayları için tıklayın

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Iker Casillas Real Madrid Dortmund Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title