Haberler

Tur 2015'in Alanya-Antalya Etabı Başladı. Etap Yine Cavendish'in, Habere Ek

Cumhurbaşkanlığı 51'inci Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR 2015) 182 kilometrelik Alanya-Antalya etabını, 4 saat 21 dakika 32 saniyelik derecesiyle İngiliz bisikletçi Mark Cavendish kazandı.

Cumhurbaşkanlığı 51'inci Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR 2015) 182 kilometrelik Alanya- Antalya etabını, 4 saat 21 dakika 32 saniyelik derecesiyle İngiliz bisikletçi Mark Cavendish kazandı.

2'NCİ ETABI DA ÖNE BİTİRDİ

Alanya- Antalya etabında 21 takımdan 168 sporcu pedal çevirdi. Zorlu yarışta Manavgat, Serik ilçelerinden Antalya kent merkezine ulaşan sporcular, Gazi Bulvarı'nın ardından Dumlupınar ve Sabancı Bulvarı'nı geçerek Konyaaltı Caddesi'ndeki bitiş çizgisine geldi. Turun 2'nci günündeki Alanya- Antalya etabını, ilk etapta olduğu gibi Mark Cavendish kazandı. Yarışta ikinciliği Modolo Sacha, üçüncülüğü Ruffonı Nicola elde etti.

SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

Yarışın bitimine 75 kilometre kala Torku Konyaspor'dan Ahmet Örken, ilginç bir sürpriz yaparak canlı yayında evlilik teklifi yaptı. Ahmet, yarışta pedal çevirirken elindeki 'Marry me! Benimle evlenir misin Fatma Nur' yazılı, üzerinde kalp işareti bulunan kağıdı kameralara gösterdi. Turun tek Türk takımı Torku Şekerspor'un sporcusu Ahmet Örken, etabı ise 6'ncı sırada bitirdi.

ZİRVEYİ KORUDU

Bu sonuçla Büyük Britanya adına yarışan Etixx-Quick Step takımı sporcusu Cavendish, genel klasmanda liderliğini sürdürdü. Cavendish ayrıca en iyi sprinter sıralamasında da zirvedeki yerini korudu. 'Yeşil mayo' sahibi Cavendish, prosedür gereği aynı anda 2 mayoyu giyemeyeceği için yarınki etapta yeşil mayoyu klasman 2'ncisi Modolo taşıyacak.

En iyi tırmanışçı klasmanının zirvesindeki United Healthcare Pro Cyling takımından İtalyalı Federico Zurlo, yarın da kırmızı mayo ile yarışa başlamaya hak kazandı. Türkiye güzellikleri klasmanında liderliğe yükselen Caja Rural-Seguras RGA ekibinden İspanyol Luis Bas Bonet de beyaz mayoyu elde etti.

Yarış sonunda düzenlenen törende sporculara ödüllerini Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, THY Antalya Bölge Müdürü Ömer Durna verdi. Turun 3'üncü etabı, yarın Kemer ile Elmalı arasındaki 165 kilometrelik zorlu tırmanış parkurunda koşulacak. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mark Cavendish Manavgat Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title