Haberler

Tüpraş'ta İş Kazası: 1 Ölü

TÜPRAŞ’ta, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığı’na bağlı bir gemide çalışan Mehmet Kalaycıoğlu isimli bir işçi denize düştü.

TÜPRAŞ'ta, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığı'na bağlı bir gemide çalışan Mehmet Kalaycıoğlu isimli bir işçi denize düştü.

İddialara göre; TÜPRAŞ Rut iskelesinde dip taraması yapan bir gemide çalışan talihsiz işçi, bir anlık dalgınlık sonucu denize düştü. Kalaycıoğlu'nun üzerine ağır bir sac yığını düştü. Kalaycıoğlu feci şekilde yaralanırken, dalgıçların yardımıyla 15-20 dakika sonra denizin 13 metre altından çıkarıldı. İşçinin üzerinde can yeleği olmadığı öğrenilirken olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri Kalaycıoğlu'na ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı.

TÜPRAŞ Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamada, "Bugün saat 10.10'da Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına bağlı rafineriye dip tarama hizmeti veren gemiden Mehmet Kalaycıoğlu adlı bakanlık personeli denize düşmüş, 112 Acil Sağlık hizmetleri görevlilerince yapılan tüm müdahalelere karşın yaralının kurtarılamadığı bilgisi alınmıştır" ifadelerine yer verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title