Haberler

Tüp Bebek Sorusu Nihat Hatipoğlu'nu Şaşırttı

Güncelleme:

İzleyicilerden biri Hatipoğlu'na "Kadın kocasından habersiz tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığı zaman kocasına karşı zina yapmış oluyor mu?" diye sordu.

ATV'de yayınlanan "Nihat Hatipoğlu ile İftar" porgramında izleyicilerden birinin sorusunu Hatipoğlu'nu şaşırttı. İzleyici Hatipoğlu'na "Kadın kocasından habersiz tüp bebek yönetmiyle hamile kaldığı zaman kocasına karşı zina yapmış oluyor mu?" sorusunu yöneltti. Soru karşında şaşıran Hatipoğlu "Böyle bir şey kabul edilebilir mi. Zina kelimesi ağır bir kelime ben o kelimeyi kullanmak istemiyorum. Böyle bir şey boşanma sebebidir." diyerek izleyicinin sorusunu cevapladı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Nihat Hatipoğlu Bebek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

erol uysal:

şunun gözüne bak ya üçkağıt bende diyor yazık ya yazık

19
7
yanıtYanıtla
kelleci:

memlekette ne kadar daha mal var bilmek istemiyorum ya

23
0
yanıtYanıtla
topcu:

bu adamı hala dinliyormusunuz videosunu izleyin ülke tv de kuran sapıklığı müslümanlığı diye sözler söylüyor nedemek oluyor sünnetsiz kuran eksik ve oda tvlerde sünnetden başka allahın ayetlerinden söz ediyormu bir bakın allah aşkına yani sadece kuranı kerimle iadet edilmez haşa allah eksik yazmış sünnetle tamamlayacaklar nerdeyse işin ucunda ne var bilmiyorum

0
12
yanıtYanıtla
MİLLİ:

Bize gerçek kuranı anlat, ümmet olmayı anlat, komşusu açken tok yatamazsını anlat, kuranda geçen zalimlere karşı cihadı anlat,dünyaya geliş amacımızı anlat.Bize dünyaya eğlenmek yemek içmek içinmi geldiğimizi anlat,gerçek örtüyü anlat şimdiki modayı değil, zalim hükümdarlara karşı ne yapmamızı anlat.Bize kıyamet alametlerinde olan gün gelecek yalancı idareciler güvenileceğini olara itibar edileceğini doğru söyleyenler yuhanacağını anlat.Bize münafıklığı anlat,ılımlı islam adı altında israilin amacını anlat.Bize kürdistan diye israili ve dicleyi fıratı tevratlarında(sahte)almayı vadettiklerini anlat.Bize yeme içmeyi işkembeyi şişirmemeyi anlat.Bize efendimiz s.a.v para almadan sıcakta susuz ve ac olarak islamı yaymayı nasıl başardığını anlat.Bize kainatı senin için yarattım habibim diyen allah c.c anlat.Habibi için yaratmış dünyayı ve nasıl zor yaşadıklarını anlat.Bizi sakızla abdestle doğumla uyutmayın biz uyuyoruz bak etrafımızda müslümanları katlediyorlar bunalrın oyunlarını anlat.

8
4
yanıtYanıtla
MİLLİ:

halka ninni eeeee eeee eee uyu türk milleti sakızın orucuyla gusülle abdestle uyutun hocam sizde malı götürün.Dünyada ezilen öldürülen namusu elden giden vatanı elinden alınan ac bırakılan ırzına geçilen hep müslüman milletidir.Sizde bunları görmeyin tatlı dilinizle milleti uyutun sonrada cennet hemi hadi ya efendimiz neden yoksullukla fakirlikle ömrünü islama adamış ALLAHc.c habibim senin için kainatı yarattım diyor ve ömrünü dini yaymakla geçmiş kuruş parası olmamış.Başbakanın oğlunun etrafında pervane olunsun efendimiz yoksulluk çeksin.Yeter uyutmayın insanları gerçek islamı anlatın .Allah c.c ye iç yat gez diye göndermemiş bizleri gaye var kuran var cihat var birlik var zalim hükümdarlara doğru sözü söylemek var hangisi sende var hocam sosyeteleri kandır ancak uyut.

5
5
yanıtYanıtla
BİLAL:

Sorduğu soruya bak, Böyle Gereksiz saçma sorularki, Akılsızlar Böyle soruları niçin soruyorlar, Kanunen dinen vijdanen Her yönüylen her insanın bile bilececeği birşeydır, Böyle luzumsuz sorularla ekranları işgal etmeyin, Demeki akla karayı birbirinde ayırd edemiyecek Beyinsızler vardır.

7
0
yanıtYanıtla
halil:

hoca bizi diskoya götür pardon o naumaydı dimi....

1
3
yanıtYanıtla
veli:

600 bin alıyorsun cevapla bakalım....fetvayı vermiş yine buna bu hakkı kim veriyor...

1
3
yanıtYanıtla
zeki:

helal olsun hocama götürsün yakışır 600 neki ...

1
2
yanıtYanıtla
halil:

götür hoca zaman senin zamanın da..kefenin cebi yok doğrumu :)

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title