Haberler

Tunus'ta "Mali Uzlaşı Kanun Tasarısı" Protestosu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Bardo parlamento binası önünde toplanan protestocular Hakimler Cemiyeti Başkanı Ravda Karafi ile röportaj Tunus Geçiş Süreci Adalet Ağı Başkanı Kemal Garbi ile röportaj Burgiba ve Bin Ali döneminde adı çeşitli yolsuzluklara karışmış kişilerin ekonomik hayata yeniden kazandırılmasının hedeflendiği bildirilen kanun tasarısı Tunus'ta çeşitli muhalif grupların katılımıyla protesto edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Bardo parlamento binası önünde toplanan protestocular

Hakimler Cemiyeti Başkanı Ravda Karafi ile röportaj

Tunus Geçiş Süreci Adalet Ağı Başkanı Kemal Garbi ile röportaj Burgiba ve Bin Ali döneminde adı çeşitli yolsuzluklara karışmış kişilerin ekonomik hayata yeniden kazandırılmasının hedeflendiği bildirilen kanun tasarısı Tunus'ta çeşitli muhalif grupların katılımıyla protesto edildi. Tunus'ta Bardo parlamento binası önünde çeşitli Sivil Toplum Kuruluşu (STK) ve kalabalık gençlik gruplarının "Mali Uzlaşı Kanun Tasarısı'na" karşı düzenledikleri ortak protestoda göstericiler bu kanun tasarısının devlette yolsuzluğu yücelttiğine ve kanundan kaçışı teşvik ettiğine dikkati çekti.

Kaynak: AA / Güncel

Tunus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title