Haberler

Tunceli Valisi'nden, DHA'ya Haber Şehitleri İçin Taziye Ziyareti

Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, DHA Tunceli Temsilcisi Ferit Demir'i ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti.

Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, DHA Tunceli Temsilcisi Ferit Demir'i ziyaret ederek, Van'da 9 Kasım'da meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki ikinci depreme, haberlerini merkeze geçerken kaldıkları Bayram Oteli'nde yakalanan DHA muhabirleri Cem Emir ve Sebahattin Yılmaz'ın yaşamlarını yitirmesinden duydukları üzüntüyü dile getirdi, başsağlığı dileklerini iletti.

Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, bugün sabah saat 10.30'da DHA Tunceli Temsilcisi Ferit Demir ve burada hazır bulunan gazetecileri ziyaret ederek başsağlığında bulundu. Tuncelili olan DHA Diyarbakır Bürosu muhabiri Cem Emir ve DHA Van Bürosu muhabiri Sebahattin Yılmaz'ın ölümleri nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getiren Vali Taşkesen, şunları söyledi:

"Cem Emir gerçekten çok dürüst ve meslek ilkelerine bağlı iyi bir gazeteciydi. Yaptığı haberleri dikkatlice okudum ve çok iyi haberlere imza atmış. Ölümü bütün Tunceliler'i yasa boğmuş ve Cem'in o enkazda sağ çıkarılması için ne çok dua edildiğini biliyorum. Sizlere ve ailesine başsağlığı diliyorum. Bütün basın çalışanlarının başı sağ olsun."

Tunceli Belediye Başkanı Edibe Şahin de Tunceli Gazeteciler Derneği'ni ziyaret ederek Başkan Ercan Topaç ve Cem'in tüm meslektaşlarına başsağlığı ziyaretinde bulundu. Başkan Şahin, "İkinci depremde otel enkazı altında kalan Cem ve Sebahattin, gerçekten büyük bir özveri ile görev yaptılar Van bölgesinde. Oraya giderek Cem ile önceden görüşme fırsatım olmuştu. Hem görevini yapıyor, hem de vatandaşlara yardım için büyük bir çaba içinde idi. Basınımız açısından ve bizler için çok büyük bir kayıp, çok başarılı haberlere imza atan dürüst ve yetenekli bir gazeteciydi Cem. Sizlere, yakınlarına ve basın camiasına başsağlığı diliyorum." diye konuştu.

Tunceli Emniyet Müdürü Ertan Yavaş da Tunceli Gazeteciler Derneği'ni ziyaret ederek Cem Emir ve Sebahattin Yılmaz'ın ölümünden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Bugün gün boyu Tunceli Gazeteciler Derneği ile DHA Tunceli Bürosu'nu ziyaret eden birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve yüzlerce vatandaş, üzüntülerini dile getirerek başsağılığı dileklerini iletti.

- Tunceli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
title