Haberler

Tunceli - Pkk Lı Teröristlerin Tuncelide Askeri Konvoyun Geçiş Yoluna Koydukları Bomba Patladı

Patlamanın Hemen Ardından Yaşanan Hareketlilik Saniye Saniye Dha Kamerasında

PATLAMANIN HEMEN ARDINDAN YAŞANAN HAREKETLİLİK SANİYE SANİYE DHA KAMERASINDA

Tunceli Erzincan karayolunda dün gece yol kesip örgüt propagandası yapan PKK lı teröristler daha sonra Tunceli kent merkezine 10 kilometre kala askeri konvoyun geçiş yolunda uzaktan kumandalı bomba patlattı.

Patlamada bir araç hasar görüp devrilirken araçta yaralı olup olmadığı konusunda henüz bilgi alınamadı. Patlamanın ardından yolun her iki tarafı konvoyda bulunan askerler tarafından yoğun ateş altına alınırken olay yerine 150 metre uzaklıkta bulunan DHA muhabiri yaşanan bu anları saniye saniye görüntülemeyi başardı

Bölgeye sabah erken saatlerden itibaren helikopterler ile çok sayıda jandarma özel hareket timi ve 4.Komando Tugayından çok sayıda asker bırakılarak geniş çaplı operasyon başlatıldı. kobra helikopterleri de PKK?lıların gizlenebileceği alanları yoğun şekilde bombardıman altında tutuyor. Bölgede yoğun bir askeri hareketlilik artarak devam ediyor.

GENİŞ HABERİ GEÇİLECEK

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title