Haberler

Tunceli'nin Hozat İlçesi'nde Mesleki Yeterlilik Semineri

Tunceli’nin Hozat ilçesinde kaymakamlık ve ilçe milli eğitim müdürlüğü işbirliğiyle öğretmen ve idarecilere mesleki yeterliliklerini arttırmaları amacıyla Yaşam Koçu Gökhan Barış Altıkat tarafından seminer verildi.

Tunceli'nin Hozat ilçesinde kaymakamlık ve ilçe milli eğitim müdürlüğü işbirliğiyle öğretmen ve idarecilere mesleki yeterliliklerini arttırmaları amacıyla Yaşam Koçu Gökhan Barış Altıkat tarafından seminer verildi.

Hozat Kaymakamı Bekir Demir'in de katıldığı seminerde, ilçede eğitim faaliyetinin aktif belirleyicilerinden olan öğretmenlerin, öğrencilere daha etkin bir öğrenme ortamı sağlamaları, mesleki yeterliliklerini arttırmaları, konusunda neler yapılabilecekleri konusunda bilgilendirme yapıldı. İdareci ve öğretmenlerin ilgiyle takip ettiği sunumlarda, ilçedeki başarının daha da geliştirilmesinin mümkün olduğu dile getirildi.

Hozat ilçesinin son yıllarda TEOG sınavlarında gösterdiği başarılarında ele alındığı seminerde, mevcut başarılardan çok daha iyisini yapabilme potansiyelinin mevcut olduğu ve bu yönlü çalışmaların bilimsel bir temelde devam etmesi gerektiği vurgulandı. - TUNCELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gökhan Barış Bekir Demir Tunceli Hozat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title