Haberler

Tunceli'deki PKK Kamplarına Hava Destekli Operasyon

TUNCELİ'nin Hozat, Ovacık ve Çemişgezek ilçeleri üçgeninde kalan Aliboğazı bölgesindeki terör örgütü PKK yuvalarına hava destekli destekli operasyon başlatıldı.

TUNCELİ'nin Hozat, Ovacık ve Çemişgezek ilçeleri üçgeninde kalan Aliboğazı bölgesindeki terör örgütü PKK yuvalarına hava destekli destekli operasyon başlatıldı. Operasyonda 5 terörist ölü ele geçirildi.

Sarp kayalıkların olduğu yer yer sık ormanlarla kaplı bölgedeki operasyona savaş uçakları, helikopterler ve insansız hava araçları ile Elazığ ve Tunceli'den özel eğitimli birlikler katılıyor. PKK ile birlikte, TKP- ML Tikko, MLKP ve DHKP-C gibi sol örgütlere mensup teröristlerin de barındığı bölgedeki terör yuvaları ateş altına alındı.

Savaş uçakları, teröristlerin bulunduğu bölge ve kaçabileceği muhtemel güzergahlara bomba yağdırdı. Savaş uçakları ve kobra helikopterlerin bombardımanının ardından Tunceli ve Hozat'tan çok sayıda eğitimli birlik, bölgeye sevk edilerek operasyon başlattı. Hava bombardımanı ve devam eden operasyonlarda 5 teröristin öldürüldüğü bilgisine ulaşıldı.

- Tunceli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tunceli Ovacık Hozat PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title