Haberler

Tunceli'de Yola Döşenmiş 100 Kilogramlık Bomba Bulundu (2)

Soruşturma BAŞLATILDI Olaydan sonra Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile soruşturma başlatılırken, bölgedeki güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarıldı.

Soruşturma BAŞLATILDI

Olaydan sonra Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile soruşturma başlatılırken, bölgedeki güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarıldı.

Geçen yıl da aynı bölgede Tunceli Jandarma Alay Komutanı Albay Yurdakul Akkuş'un aracının geçtiği sırada 200 metrelik yakın bölgede uzaktan kumandalı bomba patlatılmış, Albay Akkuş ve korumaları 3 saniye ile faciayı kıl payı atlatmıştı.

VALİLİK AÇIKLAMASI

Tunceli'de, karakola malzeme taşıyan araçların geçtiği yola döşenen patlayıcı ile ilgili Tunceli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "21 Temmuz 2015 günü güvenlik güçlerince Sütlüce Karakol İnşaatına giden yol kenarında tespit edilen yaklaşık ağırlığı 120 kg. EYP (el yapımı patlayıcı) saat 08.25 sıralarında uzmanlarca kontrollü olarak etkisiz hale getirilmiştir" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı Akkuş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title