Haberler

Tunceli'de Teröristlerin Kaçırdığı Kişi Serbest Bırakıldı

Güncelleme:

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde dün teröristlerce kaçırılan kişinin serbest bırakıldığı bildirildi.

PİKAP YAKILDI

Tunceli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Erzincan'daki bir maden şirketine ait pikabın, Ovacık-Hozat karayolunun 5. kilometresinde dün yakılmış olarak bulunduğu ve araç şoförüne ulaşılamadığı hatırlatılarak, şu bilgilere yer verildi:

16.00'DA SERBEST BIRAKILDI

"Bahse konu şahıs, karakolda verdiği ifadesinde, Ovacık-Hozat karayolunda seyir halindeyken TKP/MLP-TİKKO mensubu 4 kişi tarafından yolunun kesildiğini, araç yakıldıktan sonra kaçırıldığını ve 18 Haziran'da saat 16.00 sıralarında aracın yakıldığı bölgeye yakın bir yerde serbest bırakıldığını beyan etmiştir."

TSK'DA DUYURMUŞTU

Tunceli Valiliği, dün, Ovacık-Hozat karayolunun 5. kilometresinde bir pikabın yanmış halde bulunduğunu ve araç şoföründen haber alınamadığını açıklamıştı.

Genelkurmay Başkanlığından bugün yapılan açıklamada ise "Bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından dün Tunceli'nin Ovacık Çakmaklı köyü Meşedibi Mahallesi bölgesinde bir vatandaş kaçırılmış, kullandığı araç yakılmıştır. Olayla ilgili olarak, Ovacık Cumhuriyet Savcılığı tarafından adli tahkikat başlatılmıştır" bilgisine yer verilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Riya:

Araç yakacağınıza doğru dürüst işler yapın..Hiç işiniz yoksa simit satın,su satın,bu araba yakma iyi bir iş değil..Bu işlerden vazgeçin..Mesleğiniz araba yakma mı? Yakışıyor mu size araç yakma?..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title