Haberler

Tunceli'de PKK'lıların Yerlerini Anka Tespit Etti, Kobralar Vurdu

Güncelleme:

Tunceli'de İHA ANKA'nın keşif ve gözetleme uçuşunda PKK'lıların yerlerini tespit etmesinin ardından bu bölgeler Kobra helikopterler tarafından ateş altına alınıp, bombalandı.

Tunceli'de insansız hava aracı ANKA, keşif ve gözetleme uçuşunda PKK'lı teröristlerin yerlerini belirledi. Ardından bu bölgeler, Kobra helikopterler tarafından ateş altına alınıp, bombalandı.

ANKA, TUNCELİ KIRALINDA UÇTU

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi tarafından üretilen Türk İHA'sı olan ve geçen hafta Elazığ'da hizmete sokulan ANKA, Tunceli'de kırsalında uçuş gerçekleştirdi.

KOORDİNATLARI KOMUTANLIĞA BİLDİRDİ

Kentin dağlık bölgesinde keşif ve gözetleme uçuşu yapan ANKA, Munzur Vadisi içindeki yerleşim yerlerinin bulunmadığı Bali Deresi ile Venk Köprüsü arasındaki bölgede canlı tespit ederek, koordinatları Elazığ'daki 8'inci Kolordu Komutanlığı'na bildirildi.

2 KOBRA TİPİ HELİKOPTER GÖNDERİLDİ

Elazığ'a aktarılan koordinatlar anında Tunceli Jandarma Komutanlığı'ndaki birliklerle paylaşılmasıyla, bölgeye iki Kobra tipi taarruz helikopteri sevk edilerek, koordinatları belirlenen bölgeyi yoğun ateş altına aldı.

YARIN KARA BİRLİKLERİ DE GÖNDERİLECEK

Yaklaşık bir saat süren bombalandırmanın ardından yarın sabah bölgeye kara birliklerin de sevk edileceği öğrenildi.

KARAYOLU TRAFİĞE KAPATILDI

Tunceli-Ovacık karayolunun geçtiği Munzur Vadisi içinde bombalanan alanın karayoluna yakın olması nedeniyle sivil insanların zarar görmemesi için jandarma ekipleri, karayolunu bombardımanın yapıldığı saatlerde çift yönlü olarak trafiğe kapattı. Yaklaşık bir saat kapatılan yol bombardımanın sona ermesiyle birlikte tekrar trafiğe açıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Munzur Vadisi Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (70)

12345Mobil-IOS:

ALLAHHIM sen Kürtleri bu zalim kanemici Türklerin zülmünden koru amin

77
60
yanıtYanıtla
türkler:

sen zalim görmemişsin dönde suriyede esada bak ruslara bak

yanıt15
yanıt1
1299:

Allahım sen bu ermeni donmelerinin soyunu kurut, masum devletimiin yanında olan kurt kardeşlerimide koru amin

yanıt15
yanıt1
kuzey:

Allahım sen bizi birlikte yaşadıkları her topluma ihanet eden kürtlerin ihanetinden, yalanlarından ve iftiralarından koru, gelişin biraz, beyninizi geliştirin belki insan olursunuz, kürt gençleri batıya görev yapmaya güle oynaya gelirken, batının gençleri doğuya görev yapmaya Allaha emanet gidiyorlar, kim kan emici oturunda biraz düşünün, bizim yaşadığımız şehre görev yapmaya gelen kürtlere emanet deyip sahip çıkıyoruz, sizde bizim gençlerimizi sırtından vuruyorsunuz, yerle bir olasınız

yanıt9
yanıt1
ref:

bırakın üülkeyi bölksünler kendilerini kurtarsınlar bu akp lilerin ellerinden

69
50
yanıtYanıtla
TunceliÇemişgezek:

Biz Tuncelili Sunni Türkler Turkmenler herzaman Türk ordusunun arkasindayiz. Ne mutlu Türkum Diyene!

73
44
yanıtYanıtla
genco:

hava atin bakalim nereye kadar turkiye haritadan silinnecek

18
76
yanıtYanıtla
HE...:

Bodrum katta katliam var diye zırlayan kim?

yanıt8
yanıt0
uygar KORKMAZ Mobil-ANDROID:

bakın sözde milliyetçiyim diyip geçinenler.. bende Kürdüm ama emin olun ülkemi sizden daha çok seviyorum devletim gel dediğinde 1 dk düşünmeden gider silah altına girerim 18 ay güney doğuda görev yaptım ömrüm yettikçede yine yaparım ama burda klavye erkekliği yapıp kürtler ile teröristi ayırt edemeyecek kadar zavallısınız

68
9
yanıtYanıtla
Okan:

Görev tmm hainler gebertildi. .

44
33
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title