Haberler

Kuzenlerin Kız Kavgası: 1 Ölü 1 Yaralı

Güncelleme:

Tunceli'nin Pertek İlçesi'nde 2 kuzen arasında kız arkadaş tartışması yüzünden çıkan bıçaklı kavgada, 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

KUZENİNİ BIÇAKLAYARK ÖLDÜRDÜ

Pertek İlçesi'ne bağlı Mercimek Köyü'nde oturan kuzenler Serkan ve Günay Ünlü, iddiaya göre kız arkadaş yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma bıçaklı kavgaya dönüşürken Serkan Ünlü, kuzeni Günay Ünlü'yü (22) bıçaklayarak öldürdü.

KENDİ DE YARALANDI

Kavga sırasında yaralanan Serkan Ünlü (20) ise ambulansla Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ölen Günay Ünlü'nün ailesinin tek erkek çocuğu olduğu belirtildi. Pertek Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serkan Ünlü Tunceli Pertek Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Hataylı:

Askerleri leş olarak görerken iyiydi bir erbaalı nasılda kızdırdı sizi hepiniz aynı değilsiniz ama kıro olanlariniza laf etti hepiniz ortaya çıktınız sizin gücünüz kalleşlige insanları arkadan vurmaya yeter aferin erbaalı kardeşim nekadar g.t varsa bir anda ortaya çıktı

0
3
yanıtYanıtla
vandaen:

erbaa sen kanmı İÇİYORSUN

3
0
yanıtYanıtla
dersi:

Ayip yav bizim canimiz yaniyo siz irkcilik pesindesiniz

2
0
yanıtYanıtla
GürbüzMobil-IOS:

Bu erbaa denen virüs kim ya. Heryere aynı şeyi yazıyor. Şu yorumlar gercek kimliklerle bi yazılsa..

2
0
yanıtYanıtla
Canim türkiyemMobil-IOS:

Vay akilsizlar kizmi kuru türkiyede ,,,

0
0
yanıtYanıtla
Munzurlu:

Allah size akıl fikir versin günümüzdeki olaylara yetmiyor bunları olaylarına. Değermi bir kız yüzünden biri torağa biri demir parmaklar arasına gençliğinize yazık ya. Tunceli artık saçma sabam iğrenç haberlerle geçiyor unanç verici sadece Allah ailelerine sabır versin ne diyim.

0
0
yanıtYanıtla
LEVENT YILMAZTÜRK:

KIZ İÇİN KUZENMİ ÖLDÜRÜLÜR BU KADARMI AŞAĞI DÜŞTÜ ERKEKLİK

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title