Haberler

Tunceli'de Yol Kesen PKK'lılar Araç Yaktı

Güncelleme:

Tunceli'de PKK'lı teröristler Kuşluca Jandarma Karakol Komutanlığı hizmet binası inşaatına tuğla taşıyan bir sivil aracı yakıp propaganda yaptı.

Silahlı üç bölücü terör örgütü mensubu dün, Tunceli'nin Ovacık İlçesi Elgazi Köyü mülki sınırları içerisinde, Kuşluca Jandarma Karakol Komutanlığı hizmet binası inşaatına tuğla taşıyan bir sivil aracı yaktı. Teröristler, araçta bulunan üç vatandaşın cep telefonları ve kimliklerini gasp etti ve vatandaşlara propaganda yaptı. Ovacık Cumhuriyet Savcısı tarafından adli tahkikat başlatıldı.

ODUNCULARI KORUYAN GKK'LARA ROKETATARLA ATEŞ

Dün ayrıca Şırnak'ın Silopi ilçesine bağlı Cudi Dağı bölgesinde Sarıtaş Tepe Hilya Dere mevkiinde, Orman İşletme Müdürlüğünden izinli olarak ağaç kesimi yapan, Damlaca Köyünden 15 işçinin uzak emniyetini sağlayan yedi Geçici Köy Korucusuna, yaklaşık 300 metre mesafeden ve üç ayrı noktadan uzun namlulu silahlar ve RPG-7 roketatar ile ateş edildi.

KORUCULAR KARŞILIK VERDİ

Açılan ateşe Geçici Köy Korucuları tarafından ateşle karşılık verildi. Meydana gelen olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı meydana gelmedi. Silopi Cumhuriyet Savcısı tarafından adli tahkikat başlatıldı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Tunceli Silopi Ovacık Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

skr3320147@isa.com:

pkk yapar,neden dersiniz,çünkü t.c hükümeti verdiği sözü tutmadı ve türkiyeyi iç savaşa sürükler bu diktatör kıral.

16
14
yanıtYanıtla
Mehmet karakardanadam@gmx.de:

Adam gibi adam gelirse biz size iyi bi dans ettirecez insallah

13
16
yanıtYanıtla
KONGRE-GEL-DANSAmemed@msn.com:

siz daha kiminle DANS ETTİĞİNİZİN FARKINDA DEĞİLSİNİZ?

yanıt0
yanıt0
dersiim dersiimvegas.666@hotmail.com:

Çatışma haberi gelince hemen ''ELMAYI DON VURDU YAĞIŞ GELECEK YOK RAFTİNG YAPILACAK '' diye haberlerle burayı kapatıyorlar lan istediğinz kadar kapatın BÜYÜK SALDIRI OLUNCA... dünya bile duyacak

23
5
yanıtYanıtla
Gerçekram@hotmail.com:

vay vay neymişsin sen..Don kişotta hayal peşinde koştu..hayal dünyanız ne kadar zenginmiş..Büyük saldırınızı orak çekiç,çakıyla mı yapacaksınız.? Yoksa tahta kılıçlarla mı? yoksa meşe ağacıyla mı?Sizi böyle kandırıyorlar vah zavallılıar vah!..Ya siz şimdiye kadar nerdeydiniz?Oturun oturduğunuz yerde..Ya sizin ne gücünüz var ki..Taş devrinde ya da masal dünyasında mı yaşıyorsunuz bre zavallılar!..

yanıt0
yanıt0
DersimseverDer@hotmail.com:

Bak evladım bunlar boş şeyler..Sizi kandırıyorlar..Bunlardan bir şey çıkmaz..Daha çok insan ölür,başka bir şey olmaz.Bu ülkenin sınırları çizilmiş.Bu ülke üniter bir devlet,natonun bir üyesi ve güçlü bir orduya sahip.Ancak biz bu ülkeye çağdaş bir demokrasinin ve insan hak ve özgürlüklerine dayalı bir düzenin kurulmasına çalışmalıyız.Bu ülke bölünmez..Bu ülkeyi de kimse bölemez.Sizi kullanıyorlar..

yanıt0
yanıt0
dersiim dersiimvegas.666@hotmail.com:

HPG DERSİM DAĞLARINDA _______Y-DGH DERSİM SOKAKLARINDA VURACAK

17
10
yanıtYanıtla
ekoson_yokusss18@hotmail.com:

barış sürecinde analar aglamasın diye adım atıldı dagda en son tuceli gurubu dagdan indi kabul etmediler diger pkk lılar indi şimdi de ilk olay cıkartmaya bşlayanlar yine tunceli gurubu komnist köpekler

9
15
yanıtYanıtla
manda33@hotmail.com:

şaka bir yana etle tırnak birbirinden ayrılmaz.Kardeşçe yaşamalıyız.Başka çaremiz yok arkadaşlar.

14
5
yanıtYanıtla
Baybarsbay@hotmail.com:

pkk nın yalanları...Hani pkk gitmişti dağlardan..Demek ki pkk hep yalan söylemiş..Kurgu iyi işliyor..bdp pkk işbirliği iyi yürüyor.bdp yasal görünümde ,ama pkk ya lojistik destek veriyor..bdp şehirlerden pkk ya destek veriyor.pkk da dağlardan şehirlere destek veriyor.Bakın her bdp belediyesi dağdaki pkk nın bir şubesi ve merkezidir.Her bdp li belediye başkanı dağdaki pkk nın bir uzantısıdır.Konu bukadar açık ve net..Akp hükümeti çok rahat şekilde seyrediyor..Manzara bu..

9
9
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title