Haberler

Tunceli'de Jandarma Karakoluna Taciz Ateşi

Tunceli merkeze bağlı Çiçekli köyünde bulunan jandarma karakoluna, PKK’lı bir grup tarafından uzun namlulu silahlarla taciz ateşinde bulunuldu.

Tunceli merkeze bağlı Çiçekli köyünde bulunan jandarma karakoluna, PKK'lı bir grup tarafından uzun namlulu silahlarla taciz ateşinde bulunuldu.

Tunceli'nin Çiçekli köyündeki jandarma karakoluna akşam saatlerinde, PKK'lı bir grup tarafından uzun namlulu silahlarla taciz ateşinde bulunuldu. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle örgüt mensupları ile güvenlik güçleri arasında kısa süreli bir çatışma yaşandı. Olayın ardından ormanlık alana doğru kaçan PKK'lılar, izlerini kaybettirdi. Bölgede kobra helikopterlerinin de desteğiyle geniş çaplı operasyon başlatıldı. - TUNCELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çiçekli Tunceli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

xm:

işte pkk bu. . . korkak yüreksiz gölgesinden korkan çapulcu bir grup. . karakola çok uzaktan ateş ediyor sonra asker karşılık verince kaçıyor ve silahlarını da bırakıp kaçıyor. . Sonuç pkk lılar korkudan altına ediyor. . korkudan kaçan pkklılar rezil rüsfa oldu. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title