Haberler

Tunceli'de Eylem Hazırlığında Olan 3 Terörist Yakalandı

Güncelleme:

Tunceli'nin Pertek İlçesi'nde kaymakamlık, adliye, emniyetin işaretlendiği haritalar üzerinde bulunan 3 terörist güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Tunceli'nin Pertek İlçesi'nde istihbaratı değerlendiren güvenlik güçleri, eylem hazırlığında oldukları belirlenen teröristlerin bulunduğu 3 eve eşzamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 2'si TKP/ML TİKKO, 1'i de PKK'lı 3 terörist yakalandı.

LİSTELER VE PATLAYICILAR BULUNDU

Yakalanan örgüt üyelerinin evlerinde kaymakamlık, emniyetin krokileri, hakim, savcı ve emniyete ait araçların plakalarını içeren liste ile patlayıcılar ele geçirildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Tunceli Valiliği'nden olayla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

"24.01.2016 tarihinde Pertek ilçemizde güvenlik güçlerimizce yapılan operasyonda, 3 şahsın evinde yapılan aramada, toplatma kararı bulunan bir kitap, Pertek ilçemizdeki görev yapan savcı, hakim ve emniyete ait araçlarının plakalarını içeren liste, kaymakamlık, adliye, emniyet müdürlüğü yerleşkeleri, kaymakamlık konutu, Pertek -Tunceli yolunda bir kavşağın işaretlendiği harita, 9 elektrikli kapsül, 1 el bombası, 3 kilogram ağırlığında C-4 ve TNT tabir edilen patlayıcı madde ele geçirilmiştir. Şahıslar Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile gözaltına alınmıştır. İlimizde terörist unsurlara yönelik düzenlenen operasyonlara devam edilmekte olup, güvenlik güçlerimiz bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pertek Üst Manşet Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (57)

BİR HATIRLATAYIM DEDİM:

AKP CAMLICANIN TEPELERİNDE BİR KONAKTA AMERİKALI UZMANLARIN GÖZETİMİNDE KURULDU VE TÜRKİYENİN KADERİ YANİ BU GÜNE KADAR NE YAŞADIYSAK ORADA ÇİZİLDİ, ŞAHİTMİ HEMDE NE ŞAHİT YILLARDIR GÜYA AMERİKAN DÜŞMANKIĞI YAPAN AKİTÇİ ABDURRAHMAN DİLİPAK, CEMAAT ADINA ALİ BULAÇ ZATEN SONRADAN HEP BERABER YÜRDÜLER BİLİYORSUNUZ ZATEN YAILDI BUNLAR AMA BİZİM MİLLET OKUMAZ MASAL DİNLER.

88
77
yanıtYanıtla
TURKMEN:

Sendemi oradaydin denyo :)))))

yanıt0
yanıt0
TURKMEN:

Masallari dinleyen sizin gibi chpkklilar gerizekalilar toplulugu iste bu iftiralardan dolayi bir baltaya sap olamadiniz yillardir

yanıt0
yanıt1
KARGI''''''LI:

BU SAATTEN SONRA VATAN HAİNLERİNE AF VE MERHAMET OLMAMASI GEREK. . . . . . .

78
11
yanıtYanıtla
Tunceli safralarını atıyor:

Tunceli türk yurdudur haini barındırmaz, ,

71
13
yanıtYanıtla
kürt:

HEPSİ VATAN HAİNİ. KÜRTLER PKKYI İSTEMİYOR.

69
7
yanıtYanıtla
ahmet:

Bizde biliyoruz mesela bu yorumu begenmeyenler kurt degil

yanıt0
yanıt0
Simar:

Asil sen bir korucusun

yanıt3
yanıt8
RAPORLU SELOO 744:

SELOO SELOOO SIRASANADA GELECEK

59
11
yanıtYanıtla
AYŞE:

KOCAMAN YALAN-BAŞKANLİK İÇİN YALAN HABERLERİ İNANMAYİN.

10
51
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title