Haberler

Tunceli'de "Çözüm Süreci" Konulu Panel Yapılacak

Tunceli Üniversitesi İnsani ve Sosyal Sorunlar Uygulama ve Araştırma Merkezince 21 Nisan'da "Çözüm Süreci ve Türk Kürt İlişkileri" adlı panel düzenlenecek.

Tunceli Üniversitesi İnsani ve Sosyal Sorunlar Uygulama ve Araştırma Merkezince 21 Nisan'da "Çözüm Süreci ve Türk-Kürt İlişkileri" adlı panel düzenlenecek.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda 21 Nisan'da saat 15.00'de gerçekleştirilecek panele, yazarlar Hüseyin Yayman, Muhsin Kızılkaya ve Orhan Miroğlu ile Tunceli Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Kemal Özcan konuşmacı olarak katılacak.

Yrd. Doç. Dr. Özcan, yaptığı açıklamada, "Bu panel, çoktan düşündüğümüz bir projeydi fakat gerçekleştirmek için seçim sonuçlarını bekledik. Seçim sonuçlarının ışığı altında çözüm sürecinin geldiği aşamayı ve karşı karşıya olduğu riskleri değerlendireceğiz çünkü bu süreci zor yakaladığımızı düşünüyorum. Bir yıldan fazladır insanlar ölmüyorsa bu ciddi bir gelişmedir ve elimizdeki en ciddi veri de budur" diye konuştu. - Tunceli

Kaynak: AA / Yerel

Tunceli Üniversitesi Ali Kemal Özcan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title