Haberler

Tunceli'de Çevre Temizliği Kampanyası

Tunceli'de, Munzur ve Pülümür vadilerinde çevre temizliği kampanyası gerçekleştirileceği bildirildi.

Tunceli'de, Munzur ve Pülümür vadilerinde çevre temizliği kampanyası gerçekleştirileceği bildirildi.

Vali Osman Kaymak, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, Tunceli'de, "Temiz Çevrem" sloganıyla çevre temizliği kampanyası başlatılacağını söyledi.

Bahar mevsimiyle vadilerin vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılmaya başlandığını, bu nedenle daha temiz ve yaşanılabilir bir çevre için çalışma başlatacaklarını belirten Vali Kaymak, "Bu kapsamda Tunceli İl Özel İdaresi tarafından Munzur ve Pülümür vadilerinde çöp toplama hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 adet çöp kamyonu aldık. Ayrıca vadilerimizin belirli yerlerine koyacağımız çöp konteynerlerini kısa sürede temin edip alacağız ve buralarda biriken çöpleri haftanın belirli günlerinde araçlarımızla düzenli olarak toplayarak kentin atık toplama merkezine taşıyacağız" dedi.

Kaymak, Tunceli Valiliği, İl Özel İdaresi, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, çevre örgütleri ile tüm kamu kurum ve kuruluşların katılımıyla gerçekleştirilecek temizlik kampanyasının 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü başlayacağını ifade etti.

Kaynak: AA / Yerel

Pülümür Munzur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title