Haberler

Tunceli'de 2 İlçe Yolunun Ulaşıma Kapatılması

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yollardan görüntü- Geri dönen araçlar- Kamyon şoförleri ile röportajlar Tunceli'de 2 ilçe yolunun ulaşıma kapatılması- Tunceli-Pülümür ile Tunceli-Ovacık karayollarının güvenlik gerekçesiyle valilik tarafından 3 gün süreyle kapatılması nedeniyle Erzincan ve Tunceli üzerinden yollarına devam etmek isteyen araçlar, Erzincan'dan geri dönmek zorunda kaldı Tunceli'de, il merkezi ile Ovacık ve Pülümür ilçeleri arasındaki karayolunun güvenlik gerekçesiyle valilik kararıyla 3 gün süreyle ulaşıma kapatılması nedeniyle Erzincan ve Tunceli üzerinden yollarına devam etmek isteyen araçlar, geri dönmek zorunda kaldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yollardan görüntü- Geri dönen araçlar- Kamyon şoförleri ile röportajlar Tunceli'de 2 ilçe yolunun ulaşıma kapatılması- Tunceli- Pülümür ile Tunceli-Ovacık karayollarının güvenlik gerekçesiyle valilik tarafından 3 gün süreyle kapatılması nedeniyle Erzincan ve Tunceli üzerinden yollarına devam etmek isteyen araçlar, Erzincan'dan geri dönmek zorunda kaldı Tunceli'de, il merkezi ile Ovacık ve Pülümür ilçeleri arasındaki karayolunun güvenlik gerekçesiyle valilik kararıyla 3 gün süreyle ulaşıma kapatılması nedeniyle Erzincan ve Tunceli üzerinden yollarına devam etmek isteyen araçlar, geri dönmek zorunda kaldı. Tunceli Valiliğinin dün akşam aldığı kararla Tunceli-Pülümür ve Tunceli-Ovacık karayollarının trafiğe kapatılması, Erzincan ve Tunceli üzerinden Güneydoğu illerine olan ulaşımı etkiledi. Yasaktan haberdar olmadıkları için araçlarıyla Erzincan'dan Tunceli yönüne ilerleyen sürücüler, kapalı olan yol kesiminde sürprizle karşılaştı. Pülümür ve Ovacık yollarının kapalı olduğunu gören çoğu kamyondan oluşan araçlar, Erzincan'a geri dönmek zorunda kaldı. Yolun kapalı olmasından etkilenen kamyon şoförlerinden Mehmet Akbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Pülümür'e kadar gittiğini ancak sonrasında Tunceli yolunun kapalı olduğunu öğrendiğini belirtti. Bu durum nedeniyle yolunun uzayacağını ve daha fazla mazot kullanacağını dile getiren Akbaş, güvenlik nedeniyle alınan bu karara uymak zorunda olduklarını ifade etti. Diğer bir şoför Ömer Yolcu da Tunceli üzerinden Hatay'a gitmek istediğini belirterek, yolun kapalı olması nedeniyle geri dönmek zorunda kaldığını söyledi. ayrımından girerek Tunceli'ye gitmek isteyen sürücüler yolun kapalı olduğunu öğrendikten sonra geri döndü. Bazı sürücüler yolun açılabilme ihtimaline karşı Pülümür'e giderek orada beklemeyi tercih etti. Yük taşıtan tır ve kamyon sürücüleri ise yolun 3 gün süreyle açılmayacağı haberiyle Tunceli yolundan geri dönerek alternatif yolları kullanmaya başladılar.Kamyon sürücüsü Mehmet Akbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Pülümür'e kadar geldik. "Yol kapalı" diyerek "geri dön" dediler bizde geri döndük. Karlıova üzerinden yolumuza devam edeceğiz. Mağdur duruma düşüyoruz, daha fazla mazot harcayacağız. Yolu asker kapatmış yapacak bir şey yok. Şimdi ben yoluma Karlıova üzeri gidip uzatacağım. Buradan gitsem yükümü bugün boşaltacaktım. Erzurum'u çıkıp orada yatacağız. Çünkü gecede oradan gidemeyeceğiz. Buda bize 2-3 güne maal oluyor." dedi.Diğer bir sürücü Ömer Yolcu ise yaptığı açıklamada "Tunceli üzeri Hatay'a gidiyorduk. "Yol kapalı" dediler bizde geri döndük. Şu anda çoğu araç geri döndü, daha ileride ne kadar araç var bilmiyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Tunceli Ovacık Mehmet Akbaş Erzincan Pülümür Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title