Haberler

Tunceli Beşiktaş Belediyesi Desteğiyle Tunceli'de Duman Konseri 2-

İstanbul Beşiktaş Belediyesi'nin destekleriyle Tunceli'deki Seyit Rıza Meydanı'nda Duman'ın verdiği konseri izleyen binlerce kişi, coşkuyla eğlendi.

İstanbul Beşiktaş Belediyesi'nin destekleriyle Tunceli'deki Seyit Rıza Meydanı'nda Duman'ın verdiği konseri izleyen binlerce kişi, coşkuyla eğlendi. CHP'li Tunceli Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Her ile bir köy projesi kapsamında Tunceli'de bir köy onaracaklarını söyledi. Seyit Rıza Meydanı'nda toplanan binlerce Tunceli'ye konser öncesi hitap eden CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, başlattıkları proje kapsamında her ilde bir konser düzenlediklerini söyledi. Yine proje kapsamında her gidecekleri her kentte bir köyü onaracaklarını belirten Başkan Hazinedar, Tunceli'de merkeze bağlı Eğriyamaç Köyü'nü onaracaklarını ifade etti. 1994 yılında boşalan köye vatandaşların geri dönmek istediğini kaydeden Hazinedar, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun mesajını, selamını getirdim. Öncelikle dokunmak, bu zenginliği paylaşmak isteyen biziz. Çünkü Beşiktaş bu ülkenin değerlerinin en yüksek noktalarını paylaşıyor. Bu paylaşımda buradaki paylaşımın bir parçasıdır müzikle yapılan paylaşım. Proje kapsamında, merkeze bağlı Eğriyamaç Köyü,1994 yılından beri boş. Bu köyümüze dönmek istiyor köylülerimiz ve inşallah bu köyümüzü beraberce inşa edeceğiz dedi.

Proje kapsamında Tunceli'ye gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da, Dersim umudun başkentidir diye başladığı konuşmasında, Dersim demokrasinin, özgürlüğün de başkentidir. Dersim sadece kendi içinde bulunanları yetiştirmemiştir, bir çok kişi yetiştirmiştir. Bu mekandan da görüyoruz ki Türkiye'de bitmeyen bir ümit var. Gezide o tohumlar atıldı, şimdi burada yeşeriyor diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'a Dersimspor formaları hediye edildi.

Yapılan konuşmaların ardından alanı dolduran binlerce Tuncelili, Duman konseri ile doya sıya eğlendi. Zaman zaman söylenen şarkılara eşlik eden genç kız-erkekler, zaman zaman birbirine sarılarak duygu dolu anlar yaşadı.

Konser sonrası DHA mikrofonlarına konuşan CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, Bir projemiz var sadece Tunceli'ye özel değil. Türkiye'ye özel. Türkiye'nin genelini kapsayan bir kardeşlik projesi var. Bu proje geçmişte yapılan hatalar ile yüzleşme, yapılan hatalara küçük, küçük dokunuşlarla bir özrünü de ifade ediyor. Bu özür şu; Devletimiz hatalar yapmış olabilir. Hatta devletin bürokrasisinin hataları olmuş olabilir. Ama bugün geçmiş üstünden kavga etmek yerine, geçmişte yapılan hataları düzeltmeliyiz beraber. Eğer çocuklarımıza birbirleri ile kardeş bir Türkiye, birbirleri ile değerler çatışması yaşayan değil de, birbirlerinin değerlerine hassasiyet gösteren bir Türkiye istiyorsak, bunun da yolu ve yöntemi bellidir. Bunlardan biri de bizim Beşiktaş'tan Türkiye'ye yuvaya dönüş projesidir. Her ilden bir köyü belirleyeceğiz. Valiliklerimiz ile Devletimiz ile tüm siyasi partililerimiz ile seçeceğimiz köye, ama gerçekten geriye dönüş isteniyorsa, belli bir sayıda ise bu köyü beraber yeniden inşa edelim. Suyunu getirelim, elektriğini getirelim, yolunu yapalım, bunun öncülüğünü Beşiktaş olarak biz yapacağız.

Sistemini kuracağız, gerekirse evlerini de yapacağız. Her ilde bir köyü böyle inşa edeceğiz. Böylelikle geçmişte yapılan hataları da küçük bir dokunuşla bertaraf etmek için Tunceli'den tüm Türkiye'ye haykırmış olacağız şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Belediyesi Murat Hazinedar Türkiye Tunceli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title