Haberler

Tunçbilek Belediyesi'nde Sosyal Denge Sözleşmesi

Tunçbilek Belediyesi, memurlarına yönelik Sosyal Denge Sözleşmesi Belediye Başkanı Agah Aşkın ile Belediye Memurları Sendikası Şube Başkanı Yılmaz Yaman arasında törenle imzalandı.

Tunçbilek Belediyesi, memurlarına yönelik Sosyal Denge Sözleşmesi Belediye Başkanı Agah Aşkın ile Belediye Memurları Sendikası Şube Başkanı Yılmaz Yaman arasında törenle imzalandı.

Başkanlık makamında yapılan Sosyal Denge Sözleşmesi imza törenine Belediye Başkanı Agah Aşkın Bem Bir Sen Şube Başkanı Yılmaz Yaman Tunçbilek Belediyesi memur temsilcisi Mehmet Yılman katıldı.

Belediye Başkanı Agah Aşkın, "İşyerimizde yetkili sendika olan Bem Bir Sen, 4688 sayılı Yasanın ilgili hükümleri ile 5393 sayılı Belediye Kanunu çerçevesinde; işverenin mali gücünün elverdiği ölçüde, adaletli ücret dağılımını sağlamak, çalışanların sosyal ve kültürel düzeylerini yükseltmek ekonomik ve sosyal barışı sağlamak ve çalışma performansını artırarak demokratik ve katılımcı çalışma düzenini amaçlayan, Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzaladık. Dün ne söz verdiysek bugün tek tek hayata geçiriyoruz. Bu sözleşme Memur arkadaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Bem Bir Sen Şube Başkanı Yılmaz Yaman ise bu sözleşmeyle personelin moral ve motivasyonunun artacağını ifade etti.

Memurların, hizmet sunarken iş kalitesi ve verimliliğinin artacağına inandığını dile getiren Yaman, "İmzaladığımız denge sözleşmesiyle sendika üyesi arkadaşlarımızın iş yerinde verimlilik ve hizmet kalitesi artacağını " belirterek sözleşmenin tüm memurlara hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunuldu" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Yaman Tunçbilek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title