Haberler

Tuncay Şanlı, Yeni Sevgilisi Ebru Öztürk'le Birlikte Görüntülendi

Güncelleme:

Katar takımı Umm Salal takımında forma giyen Tuncay Şanlı, ünlü manken ve oyuncu sevgilisi Ebru Öztürk'le birlikte okjektiflere yakalandı.

Sezon başında Bülent Uygun'un teknik direktörlüğünü yaptığı Katar takımı Umm Salal'a transfer olan Tuncay Şanlı, yılbaşı tatilini geçirmek üzere İstanbul'a geldi.

Ünlü futbolcu, sürpriz bir isimle, Ebru Öztürk'le buluştu. İkili önceki akşam Nişantaşı'nda yemekteydi. Yemek sonrası Fatih Ürek'i dinlemek için Etiler'deki Sahne İstanbul'a geçen ikili, kulüpten sabaha karşı 05:00'te ayrıldı.

Kameraları fark eden güzel mankenin yakın arkadaşı eliyle yüzünü kapatarak kendisini kamufule etmeye çalışsa da çabası yetersiz kaldı. Tuncay Şanlı, daha önce de yerli Adriana Lima olarak tanınan Fatmagül Fakı'yla kısa bir süre birliktelik yaşamıştı.

Futbola Sakaryaspor'da başladıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer olan ve Türk futboluna damga vuran Tuncay Şanlı, sarı-lacivertli takımdan ayrıldıktan sonra İngiltere'nin oradan da Almanya'nın yolunu tutmuştu.

Avrupa'da istediği performansı yakalayamayan Tuncay, Türkiye'ye döndükten sonra Bursaspor'a transfer olmuştu. Eski milli futbolcu son olarak Katar takımı Umm Salal'da forma giyiyor.

2007 Best Model yarışmasında 2. seçildikten sonra birçok dizide rol alan manken ve oyuncu Ebru Öztürk, bir dönem sinema oyuncusu Bekir Aksoy ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Tuncay Şanlı Ebru Öztürk Umm Salal Katar Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

AKIL TUTULMASI VAR..:

yaza yaza usandim artik, , genclerimizin ahlakini bozanlarin basinda, topcular popcular sarki ve türkücüler gelmektedir, , özellikle müslümanlarin bu bozuntulara, deger vermesini onlari sevmesini resimlerini arabasinda veya evinde bulundurmalari veya kasetlerini dinlemelerini dogru bulmuyorum. , onlari sevmek caiz degildir ayiptir günahtir haramdir, .

68
1
yanıtYanıtla
BARIŞ SOYSAL.:

NE KADAR ÖNEMLİİİİİİİİ. BENDE BU TUNCAY NE YAPIYOR NE İÇİYOR NE İLE GEÇİNİYOR DİYORDUM. . . MERAKIMI GİDERDİM. OHHH ÇOK ŞÜKÜR. . . . .

38
0
yanıtYanıtla
tuncay şansız:

futbol yerine başka şeylerle oynarsan böyle futbolda rezil rüsva olursun çakal seni ptt 1. lig den bile isteyen yok la seni anca karıların peşinde koş başka bişey yapma

25
0
yanıtYanıtla
reis:

ônemli bi haber tebrik ederim cokkkk . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

11
1
yanıtYanıtla
Memiş Görmemiş:

Yediğin içtiğin senin olsun Tuncay gördüklerini anlat

8
1
yanıtYanıtla
Baban:

Helal olsun , afiyet şeker olsun , Evladım evede uğra

9
0
yanıtYanıtla
volkan:

insan müsfettesi ne oldum delisi paranın insan kılığından uzaklaştırdığı malukat SAKARYADAN''DA böyle bi karakter nasıl çıkmış anlamış değilim ama sanırım kökeni sakarya''ya dayanmıyordur bulgarlara benziyor tipi

3
5
yanıtYanıtla
Erkan kurnaMobil-IOS:

Bızene kardesım

8
0
yanıtYanıtla
türko:

bu zonta kim

5
2
yanıtYanıtla
Tuncay''ın manejeri:

Ya bırakın çocuk parasını yiyor, ne kıskanıyorsunuz , katar''da top oynamak kolay mı ? bırakın gençler eğlensin

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title