Haberler

Umm Salal'dan Ayrılan Tuncay Şanlı, Ortada Kaldı

Güncelleme:

Teknik direktör Bülent Uygun'un çalıştırdığı Katar ekibi Umm Salal'da forma giyen Tuncay Şanlı, bugün itibariyle kulübüyle yollarını ayırdı.

Milli futbolcu Tuncay Şanlı, 13 gol atarak başarılı bir performans sergilediği Katar ekibi Umm Salal'dan ayrıldı. Aynı takımın teknik direktörü Bülent Uygun ise sözleşmesini 1 yıl uzattı.

"SEVE SEVE KABUL EDERİM"

Geçtiğimiz sezonun başında transfer olduğu Umm Salal'da 13 gol atarak başarılı bir performans sergileyen milli futbolcu, mukavelesini uzatmadı. Tecrübeli futbolcu, "Katar'ı çok sevdim. Bu yüzden başka bir Katar takımından teklif gelmesi halinde seve seve kabul ederim." dedi.

UYGUN UZATTI

Bülent Uygun ise Umm Salal ile sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Geçtiğimiz sezon iyi bir çıkış yakalanması üzerine kulüp yönetimi, genç teknik adama yeni anlaşma teklif etti ve 1 yıllık mukavele imzalandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bülent Uygun Tuncay Şanlı Umm Salal Katar Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

akk:

Tuncay en büyük hatayı en verimli çağında Fenerbahçe yi bırakmakla yaptı giderken de para kazandırmadı taş yerinde ağırdır atasözü Tuncay için cuk oturuyor bence

15
0
yanıtYanıtla
Özaydın-hümeyramobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hainlik etmeseydin,Aleximiz olurdun tuncay efendi

14
1
yanıtYanıtla
GS:

Fenerli futbolcular neyse hep sokakta kaliyor GS da oynasaydi bu hallere düsmezdi

5
9
yanıtYanıtla
adanalimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Sakal bir insana anca bu kadar yakismaz!!

8
5
yanıtYanıtla
ne oldum didi !!!:

hatırlıyorum da FB-GS maçların da indi babayı söylettiriyordu trübünlere; ukala, yakışıksız ve küstahça. Profesyonel bir futbolcu öbür takıma da gidebileceğini düşünerek terbiyesizlik yapmamalıydı. Açılacak eski defterler çok da neyse. . . Beter ol demek isterdim ama demeyeceğim layığını bulursun elbet GS trübünlerindeki taraftarlar da sana indi babayı söyleyecek. !!!

5
5
yanıtYanıtla
selcuk kaplanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ilk gorunuste adnan oktar sandim.

9
0
yanıtYanıtla
UrfalimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Nekadarda fenerden gitmesi kötu olduysa kendisi icin herzaman fenerbahce taraftarinin gönlunde taht kurmus ve 6-0lik tarihi skorun bas aktörlerindensin sanli Tuncay seni hep seviyoruz...

3
6
yanıtYanıtla
cimbom:

sakallar IŞİD modeli mi. kokmuyor mu .

4
3
yanıtYanıtla
zazamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Gelsin Alisamiyende top toplasın 3-5 kuruş verirler...

1
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

Antalya alır şimdi . . .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title