Haberler

Tuncay Şanlı, Takımdan Ayrıldıktan Sonra İlk Kez Konuştu: Sakaryasporum İçin Susuyorum

Teknik Direktör Tuncay Şanlı, sosyal medya hesabından "Görevden ayrılma sürecimiz hakkında belirtecek çok şey olsa da konu Sakaryasporum olunca uygun olan sadece susmak olacaktır." yazdı.

Sakaryaspor yönetimi Afyonspor maçında alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından teknik direktör Tuncay Şanlı ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıklamıştı.

Tuncay Şanlı'dan da ayrılıkla alakalı ilk açıklama geldi. Eski milli futbolcu sosyal medya hesabından paylaştığı yazıda şu ifadelere yer verdi:

"Doğduğum ve tribünde desteklediğim, formasını terlettiğim Sakaryaspor'uma Teknik Direktör olarak hizmet verme imkanı doğduğunda, uzun vadeli ve programla çalışmak koşuluyla, bu görevi onur ve büyük bir heyecanla kabul ettim.
Sakaryasporumuzun hak ettiği başarılara ulaşması için yapılması gereken planları ekibimizle oluşturduk ve bize izin verilen süre zarfında yapmaya çalıştık.

"DESTEĞİNİ EKSİK ETMEYEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM"

Planladığımdan çok daha kısa bir sürede kesilen bu süreçte görev sürem boyunca bana ve ekibime desteğini eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim.

Sakaryaspor'un yanında, kişiler ve koltuk sevdası geçicidir. Gerçek, akılda kalan ve kalıcı olan Sakaryaspor'dur. Sevdalısı olduğumuz Sakaryasporumuzun saha içi ve dışında günü kurtaran ve şahsi egolarını ön planda tutulan kişilerce değil, geleceği inşa eden kişilerce yönetmesi dileğiyle.

"KONU SAKARYASPOR OLUNCA UYGUN OLAN SUSMAKTIR"

Görevden ayrılma sürecimizin camiamıza, değerlerimize aykırı şekli ve süreci hakkında belirtecek çok şey var olsa da konu Sakaryaspor'um olunca uygun olan sadece susmak olacaktır.

Sakaryaspor'umun bu sezonun geri kalan maçlarında başarılı olmasını ve gelecekte kazanacağı şampiyonluk ve kupalarla bizleri sevindirmesini temenni ederim."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tuncay Şanlı Sakaryaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title