Haberler

Tuncay Şanlı Futbola Başladığı Kulübe Teknik Direktör Oldu

Tuncay Şanlı futbola başladığı kulübe teknik direktör olduTuncay Şanlı futbola başladığı Sakaryaspor'da 4 yıllık sözleşmeye imza atarak yeşil-siyahlı ekibin yeni teknik direktörü oldu.

Tuncay Şanlı futbola başladığı kulübe teknik direktör oldu

Tuncay Şanlı futbola başladığı Sakaryaspor'da 4 yıllık sözleşmeye imza atarak yeşil-siyahlı ekibin yeni teknik direktörü oldu. Şanlı imza töreninde, Tecrübesiz olabiliriz ama yüreğimiz var. Ekibimle birlikte yüreğimizi ortaya koyuyoruz dedi.

Sakaryaspor, teknik direktör İsmail Cem Cambaz ile yollarını ayırmasının ardından büyük bir sürprize imza atarak kulübün eski futbolcusu Sakaryalı Tuncay Şanlı'yı teknik direktörlüğe getirdi.

Tuncay Şanlı ve yardımcıları Mehmet Aurelio ile Mohamed Ali Kurtuluş bugün özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçtikten sonra kulüp tesislerinde düzenlenen törenle sözleşmeyi imzaladı. Eski Kulüp Başkanları, yöneticiler, eski futbolcular, alt yapı futbolcuları, taraftarların katıldığı imza töreninde Kulüp Başkanı İsmail Gürses yaptığı konuşmada, Zor bir 3 hafta geçirdik. Bir el değmesi gerekiyordu. Kongrede de söyledik bizim önceciliğimiz kurumsallaşma. Bu 7 yılın sonunda Sakaryaspor'da Bayern Münih'te olduğu gibi, futbolu bilen eski futbolcularımız tarafından yönetilecektir. Kalıcı başarı için de istikrar gerekiyor. Bir tercih yapmamız gerekiyordu. Tercihimizi kariyerli isimlerle de yapabilirdik. Bu kardeşimiz Sakarya'da doğdu. Ben bu riski göze aldım, Tuncay kardeşim de göze aldı. Yola koyuldu. Hodri meydan dedi.

TUNCAY ŞANLI TECRÜBESİZ OLABİLİRİZ AMA BİZİM YÜREĞİMİZ VAR

Tuncay Şanlı ise Tecrübesiz olabiliriz ama bizim yüreğimiz var. Biz Sakaryalıyız. Sakarya'nın yüreği her yerde farklıdır. Ben profesyonellikte ilk imzamı buraya atmıştım. Şimdi de teknik adamlıkta tekrar buradayım. İmzamı atıyorum. Yüreğimizi ortaya koyuyorum ekibimle beraber. İnşallah hedeflerimiz doğrultusunda hep beraber başarıya gideceğiz diye konuştu.

Konuşmaların ardından imzalar atılırken, altyapı futbolcuları yeni teknik direktör Tuncay Şanlı ile fotoğraf çekilmek için sıraya girdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tuncay Şanlı Sakaryaspor İsmail Cem Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title