Haberler

    Tuncay Şanlı Bursaspor'da Hayal Kırıklığı Yarattı

    Bursaspor geçen sezon Wolfsburg'tan transfer ettiği Tuncay Şanlı'dan beklediği verimi alamadı.

    Bursaspor'un 2012-2013 sezonu öncesi Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'dan transfer ettiği ve bugün sözleşmesini karşılıklı feshettiği Tuncay Şanlı, yeşil-beyazlı forma altında beklenen performansı gösteremedi.

    AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Şanlı, yeşil-beyazlı kulübe geçen sezon öncesi merhum Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı döneminde büyük umutlarla Alman ekibi Wolfsburg'dan transfer edildi. Bursaspor formasını ilk kez geçen 2012-2013 sezonunun 4. haftasında Kardemir Karabükspor ile yapılan maçın 60. dakikasında oyuna girerek giyen Şanlı, sezon sonuna kadar 27 müsabakada bin 970 dakika sahada kaldı. Şanlı, yeşil-beyazlı formayla ilk ve tek golünü o sezon 21. haftada Kardemir Karabükspor'a karşı kaydetti.

    Şanlı, Bursaspor'un geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı 8 müsabakanın 4'ünde 235 dakika sahada kaldı ancak gol atma başarısı gösteremedi. Bu sezon ise ligin 19 haftalık diliminde 12 maçta 496 dakika süre alan Şanlı, sadece ilk hafta deplasmandaki Eskişehirspor maçında 90 dakika sahada kaldı. Diğer karşılaşmalarda daha az sürelerle görev yapan Şanlı, gol sevinci yaşayamadı.

    Yeşil-beyazlı takımın UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Vojvodina takımıyla yaptığı iki maçta 117 dakika, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise iki müsabakada 7 dakika süre alan Şanlı, bu karşılaşmalarda da gol atamadı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İbrahim Yazıcı Tuncay Şanlı Bursaspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title