Haberler

Tuncay Kılıç'a Altınoluk'ta Sevgi Seli

Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı ve MHP’den Belediye Başkan Adayı olan Tuncay Kılıç, Altınoluk beldesindeki seçim bürosu açılışında coşkuyla karşılandı.

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı ve MHP'den Belediye Başkan Adayı olan Tuncay Kılıç, Altınoluk beldesindeki seçim bürosu açılışında coşkuyla karşılandı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve MHP'den Belediye Başkan Adayı Olan İsmail Ok ile birlikte Altınoluk'a giden Edremit Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Tuncay Kılıç, vatandaşların sevgi gösterilerine maruz kaldı. İlçe merkezinde hazırlanan seçim çalışma bürosuna, kalabalık bir partili gurubuyla yürüyen İsmail Ok ve Tuncay Kılıç, esnafları selamladı. Başkan Kılıç ve beraberindekiler, seçim bürosunun bulunduğu sokakta davullu zurnalı kalabalık bir partili gurup tarafından karşılandı. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği gözlenen seçim bürosu açılış töreninde konuşan başkan İsmail Ok, Tuncay Kılıç'a övgüler yağdırarak, "Tuncay başkanımız, tecrübesi, kişiliği, hitabeti, temsil niteliği ve dik duruşuyla benim gözümde örnek bir yöneticidir. Her şeyden öte, vicdan sahibi ve insancıl bir kişiliğe sahiptir. Tuncay başkanımızı çıktığı bu yolda yalnız bırakmıyoruz ve bırakmayacağız. Kendisinin de bana olan desteği aşikardır. Biz büyükşehirde, Tuncay başkanımız da Edremit'te omuz omuza belediyelerimizi yöneteceğiz. Bunun için sizlerin desteği gerekli. Ben, diğerleri gibi, oyunuzu şuna vermeyin falan demiyorum. Her insanın özgür iradesi var. Oyunuzu istediğiniz yere verin. Ama yanlışları, yanlış insanları iyi değerlendirin ve kararınızı ona göre verin. 5 yıllık geleceğiniz sizlerin elinizde" dedi.

Daha sonra konuşan Edremit Belediye Başkan Adayı Tuncay Kılıç ise, tüm Altınoluklulara teşekkür ederek, "Altınoluk'ta MHP sevdalılarını görmekteyiz. Altınoluk benim için çok fazla bir değere sahip. Biz toplumun her kesimini kucaklaşan bir yapıya sahibiz. Din, dil, ırk, mezhep gibi ayrımcılıklar bizde yok. Türk milliyetçisiyim diyen her kes bizimle birliktedir. Edremit'te yaptıklarımız ortada. Belediyemizin, makamımızın kapıları herkese açıktı. Hatta makam kapım hiç yoktu. Olmadı ve bundan sonra da olmayacak. Biz Edremit'i ve Edremitlileri karşılıksız sevdik. Biz Edremit'e gönül verdik. Bu sevdamız ve hizmet aşkımız hiç bitmeyecek. Seçimlere kısa bir zaman kaldı. Çok iyi düşünün. Çok iyi analiz yapın. Yanlış kişilere, gözlerinizi boyalaya çalışanlara, boş vaatlere, 3 kuruşluk göz boyamalarına kapılmayın. Bu seçimler her zamankinden daha önemli. Bu önemi iyi idrak edin. Edremit'i almakla yetmez. Çünkü Balıkesir artık büyük şehir. Yani Edremit için alınacak kararların çoğunluğu Balıkesir Belediyesi'nden onay bulacak. Bu nedenle seçimler çok önemli. Edremit yetmez, Balıkesir Belediyesi'ni de mutlaka almamız gerekir. Edremit'i, Balıkesir'i ve tüm diğer ilçelerimizin belediyelerini alacağız Allah'ın izniyle. Edremit kazanacak" diye konuştu. Başkan Kılıç'ın konuşması sık sık alkış ve tezahüratlarla kesildi.

Başkan Tuncay Kılıç ve başkan İsmail Ok, yanlarına Balıkesirli bir şehit ailesini de alarak seçim bürosunun açılış kurdelesini kesti. Daha sonra, seçim bürosunda partililer ve vatandaşlar ile sohbet eden başkan Ok ve başkan Kılıç, halkın yoğun ilgisi altında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Her iki başkan, esnaf ziyaretleri kapsamında Altınoluk'taki Alevi Küldür Derneği şubesine gitti. Dernek lokalindeki tüm vatandaşların elini sıkan başkanlara ilginin yoğun olduğu gözlendi. Başkan adayı İsmail Ok, burada yaptığı konuşmasıyla dernek üyelerinin alkışını topladı. Daha sonra dernek yetkilileriyle konuşan İsmail Ok ve Tuncay Kılıç, MHP'nin genel yapısını anlattı. MHP'nin tüm halkı ayrım yapmadan kucakladığını anlatan başkan adayları, dernek yetkililerinin takdirini topladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Ok, masada duran Türk bayrağını eline alarak, "Tek bayrak, tek millet. Biz şanlı bayrağımız altındaki herkesi ayrım yapmadan kucaklıyoruz. Milliyetçi Hareket, Türk milliyetçilerinin vatan sevdasıyla ayakta duruyor. Yaptığımız ziyaretlerde de görüyoruz ki, MHP'ye olan ilgi her geçen gün artıyor. Allah'ın izniyle yerel seçimlerdin galibi olacağız" dedi.

Çok sayıda kişinin oluşturduğu kortej, daha sonra Karadenizliler Derneği'ni ve esnafı ziyaret etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tuncay Kılıç Altınoluk Edremit Yerel Haberler

title