Haberler

Tuncay Kantarcı, Kurtlar Vadisi'ne Geri Dönüyor

Güncelleme:

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da bir anda ortadan kaybolan ve akıbeti merak edilen Tuncay Kantarcı, diziye geri dönmeye hazırlanıyor.

Yeni sezona çarpıcı bir bölümle giren Kurtlar Vadisi Pusu, seyircisine yeni bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

ORTADAN KAYBOLMUŞTU

Kurtlar Vadisi'nin en çok sevilen karakterlerinden Tuncay Kantarcı, Kurtlar Vadisi Pusu'da da yer almış, ancak bir süre sonra ortadan kaybolmuştu. Tuncay Kantarcı'nın ortadan kaybolması, dizinin hayran kitlesi içinde uzun süre tartışılmış, forumlarda "Tuncay Kantarcı nerede" başlıkları açılmıştı.

İMZA AŞAMASINA GELİNDİ

Stargazete'nin edindiği bilgiye göre; Pana Film Tuncay Kantarcı karakterine hayat veren Osman Wöber'le yeniden sözleşme imzalama aşamasında. Anlaşmanın sağlanması halinde Tuncay Kantarcı Vadi'ye yeniden girecek. Daha önce Polat'ın hastanesinin genel müdürü olan Kantarcı'nın diziye dönmesi halinde eski görevini sürdürüp sürdürmeyeceği merak ediliyor. Tuncay Kantarcı, Kurtlar Vadisi'nde ise, Mehmet Karahanlı'nın baronluğunu yaptığı büyük konseyin kaçakçılık işlerinde kolaylık sağlıyor, gümrüklerde çıkan ve çıkması muhtemel sorunları çözüyordu.

KANTARCI'NIN HAS ADAMLARI: ABİDİN VE DELİ HÜSNÜ

Kurtlar Vadisi'nde ve Kurtlar Vadisi Pusu'da, Tuncay Kantarcı ile adamları Abidin ve Deli Hüsnü arasındaki komik diyaloglar seyirciye keyifli anlar yaşatıyordu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (23)

Göksun46:

Bi bitmediniz. . .

26
33
yanıtYanıtla
alp:

bu saatten sonra necati şaşmaz kendi oynasın kendi izlesin. ha bir de yalakalık yaptığı tre yide yanına alsın bir dahaki çevirecek olduğu bölümün senaryosunu yazarlar beraber.

14
42
yanıtYanıtla
vadi efsanesi:

çakır belki gelemez öldüğü için ama testere ile kılıç gelebilir. . . onların ölümünü tam olarak göstermedi. . testere patladı ama patlamadan hemen önce birileri tarafından kurtarılmış olabilir. . kılıç ise belki nizamettin gittikten hemen sonra birileri gelip kurtlarmış olabilir. . seneryo ya göre. . . bu arada tilki andrei de filme gelebilir. . o da ortadan kaybolmuştu. . . ama eski oyuncular filme gelse bile rolleri ne olacak bu da merak konusu. . .

39
13
yanıtYanıtla
garacor:

oldu olacak çakırda geri gelsin memati, karahanlı, kılıç, testere, kısaca konsey geri aynen gelsin; mazallah bu sene reytingler yerlerde gezecekkk

18
32
yanıtYanıtla
Kvp:

salk bu adam ölmediki neden dönmesn

yanıt0
yanıt0
garacor:

cahil önce sensin onu belirteyim sence neden geri dönüyor sizce reyting 11 senedir tavanda olabilir ama bu sene bitiklere oynuyorlar

yanıt0
yanıt0
FELLER:

dizinin artık eskiis gibi izleyicisi kalmadı kara zaza poyraz memati abdülhey ve diğerleri ölünce diziye bakan kalmamış

16
34
yanıtYanıtla
platon nun torunu:

zeki müren de gelecek mi :)

11
37
yanıtYanıtla
vay be:

bak bu guzel haber yurtdisinda begeniyle izledigim bir dizidir keske eskilerden birkac kisi daha geri gelse mesela ASLAN AKBEY

26
17
yanıtYanıtla
türk:

saçmalıkta aştı bu dizi kendini. . .

13
25
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title