Haberler

Tunç, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Denetim Kurulu Asil Üyeliğine Seçildi

Kızıltepe Marangozlar ve Doğramacılar Odası Başkanı İsa Tunç, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu denetim kurulu asil üyeliğine seçildi.

Kızıltepe Marangozlar ve Doğramacılar Odası Başkanı İsa Tunç, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu denetim kurulu asil üyeliğine seçildi.

Türkiye genelinde ağaç işleri ile uğraşan marangoz, doğrama, mobilya ve benzeri mesleklerden oluşan Türkiye Ağaç işleri Federasyonu 4 yılda bir yapılan kongresinde Kızıltepe Marangozlar ve Doğramacılar Odası Başkanı İsa Tunç 254 bağlı oda ile yaklaşık 1800 üyesi bulunan federasyonun denetim kurulu asil üyeliğine seçildi.

Türkiye Ağaç işleri Federasyonu denetim kurulu asil 3 üyesinden biri olarak seçilmesinin Mardin için büyük önem taşıdığını belirten Tunç, şunları söyledi:

"İlimiz ve ilçemizin tanıtımı açısından önemli bir başarıdır. Kızıltepe odalarının ve sivil toplum kuruluşlarının başarılı, özverili ve birlik içinde çalışmaları son dönemlerde Mardin genelinde, bölgede ve ülke genelinde çalışmalara aktif olarak katılarak yönetimlerde yer almasının önünü açtı.  Mardin ve Kızıltepe'nin daha ileri ve yaşanabilir olması için biz oda ve STK'ler olarak halkın hizmetinde olmaya devam edeceğiz." - Mardin

Kaynak: AA / Yerel

Kızıltepe Türkiye Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title