Haberler

Tunç'tan Seçim Değerlendirmesi

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yerel seçim sonuçlarını değerlendirdiği açıklamasında, “AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana girdiği 6 seçim ve 2 referandumu da kazanarak, millete hizmet yolunda yeni bir döneme daha adım attı.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yerel seçim sonuçlarını değerlendirdiği açıklamasında, "AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana girdiği 6 seçim ve 2 referandumu da kazanarak, millete hizmet yolunda yeni bir döneme daha adım attı. Bartın il genelinde yüzde 44,3 oy oranıyla açık ara birinci parti olduk" dedi.

Milletvekili Tunç, her türlü iftira ve karalama kampanyasına rağmen AK Parti'nin 2014 yerel seçimlerinden büyük bir zaferle çıktığını, halkın sandıkta, kirli oyunlara net bir cevap verdiğini belirterek, bu seçimde milletimiz Yeni Türkiye'nin 2023'e giden yolda önünü kesmek isteyenleri büyük bir hüsrana uğrattığını söyledi. Bartın'da Kurucaşile, Abdipaşa, Kozcağız ve Hasankadı'da bir kez daha AK Belediyecilik hizmetlerinin devamına karar verdiğini belirten Milletvekili Tunç, seçimde Bartın'ın en büyük ilçesi olan Ulus ilçesinin de AK Belediyecilikle tanıştığını söyledi.

Bartın İl merkezinde belediye seçiminde AK Parti'nin ikinci parti olduğunu belirten Milletvekili Tunç, "Halkımızın takdirine saygı duyuyoruz. Bizler Bartın'ın da artık belediyecilikte hak ettiği hizmetlere kavuşmasını, Bartın'ın temel belediyecilik sorunlarını hızla çözüp, marka şehir yolunda ilerlemesini arzu etmiş ve bu amaçla projelerimizi çok titiz bir çalışma sonucu hazırlayarak halkımızın takdirine sunmuştuk. Belediye Başkan adayımız Dr. Seyfettin Kalay, Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi adaylarımız ve teşkilatımız ile birlikte yoğun bir seçim çalışması sergiledik. Emeği geçen herkese ve bize oy veren vermeyen tüm Bartınlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bartın'daki hükümet yatırımlarını hız kesmeden sürdürecek. Şehir, belde ve köyleri ile Bartın'a eserler kazandırmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Temennimiz yeni dönemde Bartın'ın içme suyu, kanalizasyon, çöp, trafik, hava kirliliği gibi en temel sorunlarını bir an önce aşması, partizan bir anlayışla değil, katılımcı bir anlayışla herkesin görüşüne değer verilmesi ve en önemlisi AK Parti hükümetinin icraat hızına ayak uyduracak bir belediyecilik örneği sergilenmesidir" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Tunç Ak Parti Ak Parti Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title