Haberler

Tunç Lise İnşaatında İncelemelerde Bulundu

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus ilçesi Abdipaşa beldesinde yapımına başlanan lise binası ile Kapalı Spor Salonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Bartın İl Özel İdaresi tarafından 26 Temmuz tarihinde yapım ihalesi gerçekleştirilerek, ihale süreci kesinleşen ve hafriyat çalışmalarına başlanan Abdipaşa Lisesi ve Kapalı Spor Salonu inşaatında incelemelerde bulunan Milletvekili Tunç, Abdipaşa Beldesi ihtiyacı olan Lise ve Spor Salonu yapımının kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını ve okulun Selçuklu Mimarisinde inşa edileceğini söyledi. Milletvekili Tunç, "Her şey Bartın için her şey çocuklarımız için geleceğimiz için" sloganı ile hareket ettiklerini belirterek" Onların en güzel şekilde en iyi şartlarda eğitim alması için gayret gösteriyoruz. Bartın Üniversitesinin yeni kampus alanında fakülte binalarımızın inşaatı devam ederken 12 yıllık zorunlu eğitim kapsamında ilk, orta ve lise olarak yeni okullar inşa ediyoruz. Bartın da son 10 yılda 17 tane okulu yeni bina olarak eğitimin hizmetine kazandırdık, 5 tane de onarımla eski binaları tadilat yaparak yeni okullar açtık yani son 10 yılda Bartın'a 22 tane yeni okul kazandırdık. Şuanda proje ihalesi ve inşaat ihalesi yapılan ve yapımına başlayacağımız 8 tane okulumuz daha var. Onlarda önümüzdeki bir yıl içerisinde Bartınlıların hizmetine sunulmuş olacak" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title