Haberler

Tümsiad MHP'li Adayları Ağırladı

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı ve Yöneticileri MHP Adana Milletvekili adaylarını ağırladı.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı ve Yöneticileri MHP Adana Milletvekili adaylarını ağırladı.

Kahvaltılı toplantıya MHP Adana Milletvekili adayları Prof.Dr. Abdulkadir Yuvalı, Dr. Demet Çardak, Ayla Emrahoğlu, Sarıçam Kent Konseyi Başkanı Av.Yusuf Özer, MHP eski İl Başkanı Ahmet Erdoğan'da hazır bulundu.

Ev sahibi TÜMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Kutluca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yönetim Kurul üyeleri de Adanalı iş adamlarının karşılaştıkları sorunlarını dile getirerek bu sıkıntıların seçim sonrası TBMM'de dile getirilerek çözüme kavuşturulmasını istediler.

Başkan Yakup Kutluca, burada yaptığı konuşmada, dernek olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede durduklarını yönetim kurul üyelerini arasında her görüşten arkadaşlarının görev yaptığını söyledi. Kutluca, siyasi partilerin sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte istişare içerisinde olunması halinde Adana'nın daha güçlü ve hızlı bir şekilde kalkınacağını ifade etti.

Kutluca ayrıca, sivil toplum kuruluşlarının ülke kalkınmasındaki önemini vurgulayarak, hükümetlerin sivil toplum kuruluşlarına değer vermesi gerektiğini, Türkiye'nin dürüst, karakterli, çalışkan, manevi değerlere bağlı milletvekillerine ihtiyacı olduğunu belirtti.

MHP Adana Milletvekili adayı Prof. Dr. Abdulkadir Yuvalı'da STK'ların önemine değinerek, Ankara'da kendilerini sesi kulağı olacakları sözünü verdi.

Toplantı sonunda Başkan Yakup Kutluca, tüm misafirlerine teşekkür ederken partililere seçim çalışmalarında başarı diledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdulkadir Yuvalı Demet Çardak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title