Haberler

TÜMSİAD Batmanda İffar Etkinliği Düzenledi

Güncelleme:

TÜMSİAD, Batmanda düzenlediği iftar yemeğinde iş adamlarına yatırım çağrısı yaptı.

TÜMSİAD'tan geleneksel iftar yemeği

TÜMSİAD Batman Şubesi, geleneksel olarak düzenlediği iftar programında kentteki işadamlarını bir araya getirdi.

İftar programının ardından açıklamada bulunan TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt, çatışmaların bölge ekonomisine ciddi zarar verdiğini belirterek, hükümetin bölge için ekstradan teşvik paketleri hazırlayıp, yatırımcılara faizsiz kredi desteği sağlanması gerektiğini söyledi.

İftar programına, Batman Vali Yardımcısı Cihat Arık, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdusselam Uluçam, BATSO Başkanı A.Kadir Demir, TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt, MÜSİAD Şube Başkanı Suad Özdemir, bazı kamu kurum müdürleri, TÜMSİAD Batman üyeleri ve çok sayıda işadamı katıldı.

TÜMSİAD Şube Başkanı Yeşilyurt, iftar programında yaptığı açıklamada, barış ve huzur temennisinde bulundu. Yatırıma yönelik açıklama yapan Yeşilyurt, "Yatırım sağlam bir liman istiyor. Siyasi dengeler değiştiği zaman ticari hayat ta bundan çok çabuk etkilenebiliyor. Bölgemiz çok avantajlı bölge olmasına rağmen son bir yılda yaşanan olaylar, akabinde iki tane seçimin yaşanması, ilk seçimden sonra hükümetin kurulmaması, hendek ve barikat siyaseti maalesef ciddi anlamda bizi etkilemiştir. Yatırım yapmak isteyen arkadaşlarımız yatırımlarını bekletmektedir. Bazı yatırımcılarımız da yatırımlarını geri çekmeyi düşünmeye başladılar. Temennimiz, kısa sürede olayların bitmesidir" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title