Haberler

Tümsiad Başkanı Apa Açıklaması

TÜMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Apa, her zaman üniversitenin emrinde olduklarını söyledi.

TÜMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Apa, her zaman üniversitenin emrinde olduklarını söyledi.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Yönetim Kurulu, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Rektör Prof. Dr. Ali Gür'den üniversite ile ilgili bilgi alan TÜMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kazım Apa, Türkiye'nin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası sıkıntılı bir sürece girdiğini belirtirken, "Bu süreç kuşkusuz her yeri, her kurumu olumsuz etkiledi ve etkilemeye de devam ediyor. Ziyaretimizde hocamız ile malum sürecin sıkıntılarının en çabuk şekilde nasıl aşılabileceğiyle, bu konuda yapabileceklerimizle ilgili görüş alış verişinde bulunduk. TÜMSİAD ve üniversite olarak, eğitimlerini sürdüren gençlerimize İntörn Uygulaması sırasında nasıl destek olabileceğimiz, mezunlarımıza ise istihdam imkanı sağlanabilmesi yolunda neler yapılabileceğimizi tartıştık. TÜMSİAD ve Gaziantep Üniversitesi olarak gençlerimizi topluma hazır, vatanını, milletini seven, ama işlerini de iyi yapan birer insan olarak yetiştirme konusunda işbirliği yapacağız. TÜMSİAD olarak biz her zaman üniversitemizin emrindeyiz" dedi.

Gaziantep Üniversitesi'nin, kenti kucaklayan bir üniversite olduğunu belirten Rektör Gür, başta iş dünyası olmak üzere şehrin tüm erkleriyle işbirliklerini geliştirmek için yeni adımlar atmaya devam edeceklerini ifade etti. Prof. Dr. Gür, "Bizim amacımız iyi birer mühendis, hekim, öğretmen, iktisatçı yetiştirmek. Ama, öğrencilerimizi tüm bu özelliklerini iyi birer insan olarak taçlandırılmış olarak mezun etmemiz gerekiyor. TÜMSİAD ile bu konuda daha geniş kapsamlı çalışmalar yapacağız" diye konuştu.

(MSF-SD-Y) - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title