Haberler

Tümkayder'den Kayseri Şeker'e Ziyaret

Tüm Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği (TÜMKAYDER) Başkanı ve spor yazarı Gazeteci Fatih Doğan, Erciyes’teki organizasyona katkılarından dolayı Kayseri Şeker’i ziyaret ederek teşekkür etti.

Tüm Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği (TÜMKAYDER) Başkanı ve spor yazarı Gazeteci Fatih Doğan, Erciyes'teki organizasyona katkılarından dolayı Kayseri Şeker'i ziyaret ederek teşekkür etti.

Ziyaret esnasında TÜMKAYDER Başkanı Fatih Doğan kendisinin de pancar çiftçisi olduğuna dikkat çekerek, "Kayseri Şeker'e uzak değiliz, benim ailem de Develi İlçesi Gazi Mahallesinde pancar üreticisidir. Bu işi pancarı da zahmetini de iyi bilirim. Pancar teklemesini, sulamasını, sökümü dahil tüm aşamalarını bilirim. Kayseri'deki pancar üreticilerinin Başkandan memnun olduklarını gördük. Bizler köylüler olarak başkanımıza destek vermeye hazırız" dedi.

Doğan ayrıca, Kayseri Şeker'in geldiği noktayı önemsediklerini ve gelişmeleri yakinen İstanbul' dan takip ettiklerini belirterek, "Kayseri Şeker de disiplin sağlanarak kurumsal yapının oluştuğunu ve geleceğini de iyi görüyoruz. Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'ın şahsında Kayseri Şeker'e TÜMKAYDER olarak Erciyes'te düzenlemiş olduğumuz etkinliğe katılan binlerce misafirin, Ramazan bayramı geleneğine uygun olarak ağzını tatlandırarak katkı sağlandığı için teşekkür ederiz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim kurulu Başkanı Hüseyin Akay da, "TÜMKAYDER yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek İstanbul'daki Kayserililer tarafından kurulan 53 dernek yöneticileri ile birlikte Erciyes'te organizasyon yapmalarından dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonra da yapacakları daha büyük organizasyonlara da destek vermeye hazırız. Bu tip organizasyonlar biz gerçek şeker üreticileri için de birer fırsat olarak değerlendiriyoruz. Pancar şekerinin tadının toplum tarafından unutulmaması ve gerçek şeker olmayan tatlandırıcılarla yapılan tatlılar ile gerçek şeker arasındaki farkı anlatmamız açısından bu organizasyonlar önemlidir. Bizler Kurumsal olarak sosyal sorumluluğumuzun bilici ile hareket etmekteyiz yapmış olduğumuz bir çok etkinlik gibi Pancar çiftçisi ve Bölgemiz açısından önemli olan Pancar festivaline TÜMKAYDER üyelerini şimdiden davet ediyoruz" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Şeker Fatih Doğan Erciyes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title