Haberler

Tümer, Tuncay ve Nihat, Milli Takım'dan Ayrıldı

Güncelleme:

A Milli Takımımızda görev yapan Tümer Metin, Tuncay Şanlı ve Nihat Kahveci, EURO 2016'nın bizim için sona ermesinin ardından takımdan ayrıldı.

Euro 2016'da aldığı 2 mağlubiyet ve 1 galibiyetle turnuvaya veda eden A Milli Takım'da yaprak dökümü başladı. Fransa'da düzenlenen turnuvada teknik ekip kadrosunda yer alan Tümer Metin, Tuncay Şanlı ve Nihat Kahveci'nin görev süreleri sona erdi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, sürpriz bir karar alarak Avrupa Futbol Şampiyonası teknik ekip kadrosuna Euro 2008'de forma giyen Tümer Metin, Tuncay Şanlı ve Nihat Kahveci'yi dahil etmişti. Turnuva boyunca takıma destek amaçlı olarak görev alan 3 isim milli takımdan ayrıldı.

TERİM FEDERASYONLA GÖRÜŞECEK

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2018 Dünya Kupası Elemeleri öncesi hem takım hem de teknik kadro için yönetimle bir görüşme gerçekleştirecek. Yapılacak bu detaylı toplantıda milli takımdaki geleceği ve bundan sonraki planları hakkında görüşlerini bildirecek olan Terim'in Tuncay Şanlı, Tümer Metin ve Nihat Kahveci ile ilgili fikirlerini de yönetimle değerlendireceği bildirildi.

KADRODA DEĞİŞİM BAŞLIYOR

İspanya'ya 3-0 mağlup oldukları maçın ardından kameraların karşısına geçen Terim, kadroda yapacağı değişimin sinyallerini vermişti. Tecrübeli teknik adamın teknik kadrosuyla ilgili son değerlendirmelerini yaptıktan sonra 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde görev yapacak oyuncu havuzunu da belirlemesi bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nihat Kahveci Tuncay Şanlı Tümer Metin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

hesap soruyoruz hesap:

Adana''lı ile bir şey olmaz, sırf ego ve kasıntı. Terim gitmeli yoksa aynı filmi izler dururuz.

22
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Sayın Terim kendini kadro dışı bırakmayı düşünüyor mu ? aldığı 4 milyon euro yetiyormu yoksa zam istermi başarılarından dolayı ?

17
0
yanıtYanıtla
HERKES KEYFİNDE ALEMİNDE:

FATİH HOCA ONU BUNU BİLMEM TÜRK MİLLETİ KIMSE SENI ISTEMIYOR SEN BIRAK ŞENOL GÜNEŞ VE EKIBI GELSIN

15
0
yanıtYanıtla
nevzat eceMobil-IOS:

Fatih tefimde hemen gitmeli aldigi parayida iade etmesi lazim biraz haysiyet varsa

9
3
yanıtYanıtla
ANKARA 06:

SENIN EN IYI YAPACAGIN IS ISTIFA ETMEK YEMIN ETMEK BIR DAHA MILLI TAKIMIN BASINA GECMEMEK ICIN SEN ANTRÖNER OLAMASSIN DEGILSINDE AMA FANATIK BIR FUTBOL SEYYIRCISIN GIT TRIBINLERDE SEYRED MACLARI BUGÜNE KADAR MILLI TAKIM SAYESINDE MILYARLARI KAPTIN HARAM OLSUN

11
0
yanıtYanıtla
:

balık baştan kokmuş bi kere futbolmu düzgün olacak avucumuzu yalayalım. neyimiz doğruki futbol olsun.

10
0
yanıtYanıtla
Macka 61:

Milli takia 3 ayrilik degil 1 ayrilik yeter . . . . BIR AYRILIK KAFI GELIR. . .

10
0
yanıtYanıtla
ZÜLFİKAR:

İLK GİTMESİ GEREKEN ADANALI FİTİH

10
0
yanıtYanıtla
CR:

Asıl istifa edip gitmesi gereken fatih terimdir . . .

8
1
yanıtYanıtla
taraftar:

köşe bucak heryeri tut fatih. Eleştiremesinler seni. TRT nin sorularına cavap vermeyen terbiyesiz herif defol takımın başından. Heyyyy tüpcüüüü sende defollll

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title