Haberler

Tümer, Tuncay ve Nihat, Milli Takım'dan Ayrıldı

Güncelleme:

Euro 2016'da aldığı 2 mağlubiyet ve 1 galibiyetle turnuvaya veda eden A Milli Takım'da yaprak dökümü başladı. Fransa'da düzenlenen turnuvada teknik ekip kadrosunda yer alan Tümer Metin, Tuncay Şanlı ve Nihat Kahveci'nin görev süreleri sona erdi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, sürpriz bir karar alarak Avrupa Futbol Şampiyonası teknik ekip kadrosuna Euro 2008'de forma giyen Tümer Metin, Tuncay Şanlı ve Nihat Kahveci'yi dahil etmişti. Turnuva boyunca takıma destek amaçlı olarak görev alan 3 isim milli takımdan ayrıldı.

TERİM FEDERASYONLA GÖRÜŞECEK

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2018 Dünya Kupası Elemeleri öncesi hem takım hem de teknik kadro için yönetimle bir görüşme gerçekleştirecek. Yapılacak bu detaylı toplantıda milli takımdaki geleceği ve bundan sonraki planları hakkında görüşlerini bildirecek olan Terim'in Tuncay Şanlı, Tümer Metin ve Nihat Kahveci ile ilgili fikirlerini de yönetimle değerlendireceği bildirildi.

KADRODA DEĞİŞİM BAŞLIYOR

İspanya'ya 3-0 mağlup oldukları maçın ardından kameraların karşısına geçen Terim, kadroda yapacağı değişimin sinyallerini vermişti. Tecrübeli teknik adamın teknik kadrosuyla ilgili son değerlendirmelerini yaptıktan sonra 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde görev yapacak oyuncu havuzunu da belirlemesi bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nihat Kahveci Tuncay Şanlı Tümer Metin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (22)

hesap soruyoruz hesap:

Adana''lı ile bir şey olmaz, sırf ego ve kasıntı. Terim gitmeli yoksa aynı filmi izler dururuz.

22
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Sayın Terim kendini kadro dışı bırakmayı düşünüyor mu ? aldığı 4 milyon euro yetiyormu yoksa zam istermi başarılarından dolayı ?

17
0
yanıtYanıtla
HERKES KEYFİNDE ALEMİNDE:

FATİH HOCA ONU BUNU BİLMEM TÜRK MİLLETİ KIMSE SENI ISTEMIYOR SEN BIRAK ŞENOL GÜNEŞ VE EKIBI GELSIN

15
0
yanıtYanıtla
nevzat eceMobil-IOS:

Fatih tefimde hemen gitmeli aldigi parayida iade etmesi lazim biraz haysiyet varsa

9
3
yanıtYanıtla
ANKARA 06:

SENIN EN IYI YAPACAGIN IS ISTIFA ETMEK YEMIN ETMEK BIR DAHA MILLI TAKIMIN BASINA GECMEMEK ICIN SEN ANTRÖNER OLAMASSIN DEGILSINDE AMA FANATIK BIR FUTBOL SEYYIRCISIN GIT TRIBINLERDE SEYRED MACLARI BUGÜNE KADAR MILLI TAKIM SAYESINDE MILYARLARI KAPTIN HARAM OLSUN

11
0
yanıtYanıtla
:

balık baştan kokmuş bi kere futbolmu düzgün olacak avucumuzu yalayalım. neyimiz doğruki futbol olsun.

10
0
yanıtYanıtla
Macka 61:

Milli takia 3 ayrilik degil 1 ayrilik yeter . . . . BIR AYRILIK KAFI GELIR. . .

10
0
yanıtYanıtla
ZÜLFİKAR:

İLK GİTMESİ GEREKEN ADANALI FİTİH

10
0
yanıtYanıtla
CR:

Asıl istifa edip gitmesi gereken fatih terimdir . . .

8
1
yanıtYanıtla
taraftar:

köşe bucak heryeri tut fatih. Eleştiremesinler seni. TRT nin sorularına cavap vermeyen terbiyesiz herif defol takımın başından. Heyyyy tüpcüüüü sende defollll

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title