Haberler

Tüm-bel-sen'den Büyükşehir'de Sürgün İddiası

Tüm-Bel-Sen, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde yaptığı görevlendirmeleri protesto etti ve Antalya İdare Mahkemesi önünde basın açıklaması yaptı.

Tüm-Bel-Sen, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde yaptığı görevlendirmeleri protesto etti ve Antalya İdare Mahkemesi önünde basın açıklaması yaptı. Toplanan 20 kişilik grup basın açıklamasının ardından yürütmeyi durdurma kararının iptali için bölge idare mahkemesine başvuruda bulundu.

Adliye binası önünde yapılan açıklamaya Eğitim-Sen Şube Başkanı Kadir Öztürk, DİSK Akdeniz Bölge temsilci Cemal Aybar, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul'da katılımıyla destek verdi.

"BÜYÜKŞEHİR DAHA ÖNCE DE YAPTI"

Büyükşehir belediyesinin aynı uygulamaları daha önce de yaptığını ileri süren Tüm-Bel-Sen Antalya Şube Başkanı İlhan Karakurt, Büyükşehir Belediyesi yönetiminin mahkeme kararları olmasına rağmen aynı işlemi adını değiştirerek, aynı kişiler üzerinden yeniden uygulamaya başladığını ileri sürdü.

"DEFALARCA UYARIDA BULUNDUK"

Daha önce defalarca uyarıda bulunmalarına rağmen kararlara devam edildiğini ve bunun üzerine yargıya başvurmak zorunda kaldıklarını dile getiren İlhan Karakurt, " Bundan dolayı Antalya İdare Mahkemesine bugün başta Sayın Menderes Türel olmak üzere bu atama sürgünlerinin altında imzası olan tüm bürokratları şikayet ediyoruz" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Öztürk Akdeniz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title