Haberler

Tükoder Başkan Aktaş'ı 10. Yıl Plaketi İle Onurlandırdı

TÜKODER Başkanı Şükrü Sütçü ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret ederek Tüketiciyi Koruma Derneği'ne üyeliğinin 10'uncu yılı nedeniyle plaket takdim etti.

İnegöl Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Başkanı Şükrü Sütçü ve yönetim kurulu üyeleri, 15- 21 Mart tarihleri arasında düzenlenen Tüketiciyi Koruma Haftası etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Aktaş'a derneğe üyeliğinin 10'uncu yılı nedeniyle plaket takdim edildi.

10. YILA ÖZEL PLAKET

Ziyaret sırasında konuşan TÜKODER Başkanı Şükrü Sütçü, Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın kuruluştan bu yana derneklerine gereken desteği verdiğini belirterek "15-21 Mart Tüketiciyi Koruma Haftası etkinlikleri çerçevesinde Sayın Başkanımızı ziyarete geldik. Kuruluşumuzdan bu yana da derneğimizin üyesi olduğu ve 10 yıllık üyeliğini doldurduğu için Başkanımıza bir plaket takdimimiz olacak" dedi.

10 YILDIR MÜCADELEYE DEVAM EDİYORUZ

Dernek olarak 10 yıldır tüketicilerin haklarını savunmak adına mücadeleye devam ettiklerini de belirten Sütçü, "Burada daha ziyade devre tatil, kapıdan satış, mesafeli satış, taksitli satış gibi sorunlarla karşılaşılıyor, mağduriyetler yaşanıyor. Bunlarla ilgili hukuki desteği bizler sağlamaya çalışıyoruz. Mağduriyetleri de en aza indiriyoruz. Çalışmalarımızda bizleri destekleyen Sayın Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyor saygılar sunuyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Tüketici Koruma Derneği'ne üye olduğu günü daha dün gibi hatırladığını belirterek "Bugün 10 yılımı doldurmuş olmamdan duyduğum mutluğumu ve onların da bunu hatırlamış olmasının mutluluğunu yaşadığımız özellikle ifade ediyorum. Ben Şükrü Beyin şahsında tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

TÜKODER ÖNEMLİ BİR GAYRET SARF EDİYORUZ

Tüketici Koruma Derneği'nin vatandaşların mağduriyetinin önlenmesi noktasında özel bir gayret sarf ettiğini kaydeden Aktaş, "Bilinçli vatandaş olmak, bilinçli tüketici olmak, bilinçli satıcı olmak muhakkak çok önemli şeyler. Ama bunların bir çırpıda oluşması da mümkün değil. Tüketiciyi Koruma Derneği bu noktada özel bir gayret sarf ediyor. Vatandaşlarımızın da bazen telefonla, bazen kapıdan satışlarla, bazen internetten yapılan alışverişlerle ve bazen de malı bizatihi satış yerinden alırken yapılan satışlarda ciddi hatalar yaptıklarını, yanılgıya düştüklerini görüyoruz, duyuyoruz. Bu noktada Tüketiciyi Koruma Derneği kendilerine hiç uzak değil. Hemen müracaat edebilirler. Ama önce bilinçli olabilmek, bu hataya düşmemek çok önemli. Ola ki insanın boşta bulunup bir sıkıntıya, probleme düştüğü hasıl olursa derneğe müracaat edip gerekli tedbirleri almak gerektiğini ben burada bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bu yüzden de Şükrü beye ve bu konuda emeği geçen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah çevre gibi trafik gibi geri dönüşüm gibi bu bir kültür olur. Hem alıcısı hem satıcısı hem tüketicisi aynı bilinç ve şuurla hareket eder. Ben tekrar haftanın da kutlu olmasını diliyorum" ifadelerinde bulundu.

Ziyaret sonunda TÜKODER yönetimi Başkan Aktaş'a üyeliğinin 10'uncu yılına özel plaket takdiminde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alinur Aktaş 21 Mart İnegöl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title