Haberler

Tüketirken Programı 3'üncü Kez Tüketici Ödülünü Kazandı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Tüketici Ödülleri’ kapsamında Kanal 26 televizyonda yayınlanan ‘Tüketirken’ adlı program Radyo-Televizyon dalında 20. Tüketici Ödülünü 3. kez kazandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Tüketici Ödülleri' kapsamında Kanal 26 televizyonda yayınlanan 'Tüketirken' adlı program Radyo-Televizyon dalında 20. Tüketici Ödülünü 3. kez kazandı.

Düzenlen toplantıda, programı hazırlayıp sunan TÜKODER Şube Bakanı Sülahi Özalp bir konuşma yaptı. Bakanlık tarafından 'Geleneksel Tüketici Ödülleri' olarak düzenlediğini ve 6 dalda verildiğini belirten Özalp, "Kanal 26, kaliteli ve seviyeli programlarıyla sadece kentte ve bölgede değil tüm Türkiye'de ve yurt dışında izleyicilerimizin beğeni ile takip edebileceği bir kanal olmayı hedeflemektedir. TV gerçekçiliğinden, yayın ilkelerinden, genel ahlak kurallarından, vatan ve bayrak sevgisinden taviz vermeden bilinçli, çağdaş, akılcı, pozitif yayıncılığıyla Eskişehirlilerin gözü kulağı oldu" dedi.

Programı hazırlayıp sunan Sülahi Özalp, programın yayına girmesinden 6 ay sonra 17. Geleneksel Tüketici ödülünü kazandığını hatırlatarak, şunları söyledi:

"Tüketicileri bilgilendirici ve bilinçlendirici yayınlara imza atan Tüketirken Programının başarısı 2. Kez 2016 senesinde Bakanlık tarafından verilen 19. Geleneksel Tüketici ödülleri ile pekiştirilmiştir. Kaliteli yayın ve konuklarıyla tüketicilerimizin vazgeçilmez programı Tüketirken 2017'de başarısını perçinlemiştir. Aldığımız bu ödülde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu gurur ve mutluluğu Eskişehir'e, Eskişehirlilere, tüketicilerimize armağan ediyoruz."

Eskişehir Ticaret İl Müdürü Cemil Kürkçü de yaptığı kısa konuşmada, alınan ödülden mutluluk duyduklarını belirtip, "Bu başarılı program ile tüketicilerimiz hem bilinçlendirildi hem de tüketici hakları konusunda bilgi verilirken tüketicilerin sorunları da ele alınarak eğitici bir program oldu" diye konuşarak kanal yöneticilerine ve programı hazırlayan, sunan ve katkı bulunanlara teşekkür etti.

Toplantıya; Kanal 26 Televizyonu yönetim kurulu üyeleri Yaşar Abacı, Murat Abacı, İlhan  Yalçın, Sakarya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ünügür, Ticaret İl Müdür Vekili  Cemil Kürkçü, TÜKODER Şube Başkanı Sülahi Özalp ve yönetim kurulu üyeleri  katıldılar. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ticaret Bakanlığı Eskişehir Türkiye Özalp Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title