Haberler

Tüketici Hareketi Derneğinde Görev Değişimi

Genel merkezi Kütahya'da bulunan Tüketici Hareketi Derneği Genel Başkanlığı'na Cüneyt Köşe seçildi.

Genel merkezi Kütahya'da bulunan Tüketici Hareketi Derneği Genel Başkanlığı'na Cüneyt Köşe seçildi.

Köşe, gazetecilere yaptığı açıklamada, yapılan olağanüstü kongre ile derneğin genel başkanlığına seçildiğini bildirdi.

Derneğin 14 yıl önce faaliyete başladığını hatırlatan Köşe, şöyle konuştu:

"Bundan 14 yıl önce yol arkadaşım, onursal başkanım Ali İhsan Nazlı'yla başladığımız 'Tüketici Hareketi' yolculuğu bugün bayrağın bize teslim edilmesiyle kaldığı yerden devam etmektedir. Bundan böyle başkanım fiili olarak sahada görünmese de gölgesi Tüketici Hareketi'nin üzerinde daima olacaktır. Bu onurlu yola çıkarken sizlerin de desteğini almak işlerimizi kolay kılacak ve bizlere çalışma motivasyonu kazandıracaktır. Tüketici hareketi olarak güçlünün yanında değil haklının yanında olacağımızı belirtmek isterim. Haksızlığa uğrayan tüketicimizin sesi olmak en önemli önceliğimiz olacaktır. Biliyorsunuz kan değişimleri her zaman canlanmayı, yenilenmeyi sağlar. Bu vesileyle bu değişimin tüketici hareketine de olumlu ivme kazandıracağını söyleyebiliriz. Tüketici Hareketimiz Kütahya eksenli başlatılmış bir hareket olmakla birlikte tüm ülkemizi kapsayan bir harekettir. Ayrıca hareketimiz Tüketici Birliği Konfederasyonunun önemli dinamiklerinden birini teşkil etmektedir."

Köşe, tüketicilerin, yakında hizmete girecek olan "www.tuketicihareketi.com" adresinden, sosyal paylaşım siteleri üzerinden ve 0 274 223 76 00 nolu telefondan kendilerine ulaşarak sorunlarını iletebileceklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Kütahya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title