Haberler

Tüketici Hakları Derneği'nin 11. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şubesi 11. Olağan Genel Kurlunu, Zonguldak Makine Mühendisleri Odası toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen Olağan Genel Kurula, CHP Zonguldak Belediye Başkan aday adayı Bahaattin Arı, üyeler ve davetliler katıldı.

Olağan Genel Kurulda, divan kuruluna Metin Genç, Sare Toptan, Serkan Konakçı seçildi ve ardından saygı duruşu yapıldı.

Daha sonra konuşma yapan Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu, "Kongremizin için sayısal çoğunluğumuz, yeterli sayımız var. Her zamanki gibi üyelerimizin birçoğu bu kongrelerimize halkımızın çoğu da gelmiyor ne yazık ki. Ancak derneğimize sorunları olduğu zaman, başları sıkıştığı zaman geliyorlar. Sonrasında da maalesef derneğimizi unutuyorlar. Evrensel tüketici haklarının en önemlisi tüketicilerimizin sağlıklı bir çevrede ve sağlık, güvenlik hakkı ile birlikte yaşamasıdır. Bu dünyada kabul edilmiş evrensel bir haktır. Dolayısıyla siyasal iktidarlar tüketicilerin sağlıklı bir çevrede yaşamasını, onların güvenliğini, sağlığını sağlamak zorundadırlar. Ancak ülkemizde ne yazık ki, çevre konusunda çok ciddi sıkıntılar yaşamaktayız. Tüketiciler kendi istedikleri çevrede, güzel bir çevrede yaşama hakları vardır. Ben bu vesileyle kongremizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmanın ardından çalışma raporu okundu. Tek liste halinde gidilen kongrede Hüsamettin Ayvacı, Osman Bekaroğlu, Zafer Kaşkar, Ergün Çakmak, Ali Topaloğlu, Sare Toptan, Sinan Küçükkaya. Denetim Kuruluna ise Metin Genç, Serkan Konakçı, Kemal Güneş seçildi. Kongre sonrası yeni yönetim oluşturulacak. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tüketici Hakları Derneği Metin Genç Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title